Reply To: Čiščenje stanovanja

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Čiščenje stanovanja Reply To: Čiščenje stanovanja

#27213
tadej pretner
Moderator

xdx wrote: Par norih variant oziroma dopolnil za čiščenje prostorov:

Opozarjam nevarno!

1.Žajbelj: Mislim da tu količina žajblja ni zanemarljiva. Če primeš v roko žajbljev list in ga z faracajgom počasi nakuriš je to nekaj malega :) ampak vseeno efektivno za sprotno čiščenje. No zdaj pa malo bolj hardkor varianta: vzameš vedro (kovinsko), nevem recimo 5 litersko in napolniš do polovice z žajbljem (kot bonus: lahko se potencira potencial z eteričnim oljem žajblja… vzameš mini brener in ga konkretno zacmariš seveda vse skupaj z namero, hvaležnostjo, spoštovanjem (pač tu ma vsak svoje variante),… to se kadi ko šus Dead zato morda priporočjiva gasmaska in seveda rokavice ker vedro postane zelo vroče. škodljive energije se kar topijo in ti seveda tud zraven :)

Osebno ne poznam nikogar, ki bi imel z žajblom dobre izkušnje, ko gre za večje težave v prostoru, čeprav dopuščam možnost, da takšnale divja koncentracija deluje. Vprašanje je le na katere spektre (entitete, mrtva orgonska energija, različna sevanja, zastala čustvena energija …). Tudi takšnele divje koncentracije dvomim, da delujejo na vse to, nemogoče pa seveda ni.

xdx wrote:

2.Čičenje tal z tinkturo različnih zelišč,… to tudi prežene hudiča iz bajte :)

Vsaj tako verjetno, kot točka 1. Oziroma, kar se mene tiče, teoretično še precej bolj, le da sam ne poznam ustrezne mešanice. Kakšno imaš v mislih?

xdx wrote:

3. varianta: najbolj nevarna: plinska bomba, nanj priklopljen plinski gorilnik, ostalo si pa lahko mislite…

Možno, spet pa se pojavlja vprašanje spektra, na katerega deluje. Ena zanimivost: Film Ghost busters nisem resno gledal – TV sem imel pač vključen, delal svoje in vsake toliko časa vrgel nanj uč, ko je bil kak direndajLOL. Ampak če me spomin ne vara, so imeli tisti tipčki, ki so izganjali duhove na hrbtu neko napravo, prek katere so v prostor pošiljali nekakšno električno energijo.

Kaj je pri vsem skupaj zanimivo?
Entitete recimo ne prenesejo elektrike. Pri shizofrenikih je pogostokrat resničen problem entiteta, ali več entitet. V ludnicah so jih včasih “zdravili” z elektro šoki in če je šlo za entiteto, je res prišlo do izboljšanja. Pred kratkim pa sem imel tudi sam stranko, ki pri svojih storitvah uporablja elektriko kontaktno z ljudmi. Takrat iz njih spizdijo entitete in včasih ostanejo v prostoru. Ta stranka je imela polno bajto entitet iz tega naslova. V glavnem – če jih preganja elektrika, jih verjetno tudi ogenj oziroma tale tvoja varianta. Ampak spet je vprašanje, ali to deluje še na kak spekter, razen entitet in recimo mrtve orgonske energije.

xdx wrote:

4. verjetno bi se dalo tudi kaj z česnom delat (vampiri itd…)

Česen deluje drugače – tako da določene energije “ujame vase”. Pred slabimi 100 leti recimo angleškim rudarjem niso dovolili v rudnik nositi česna za malico. V rudnikih je precej sevanj, in česen jih hitro polovi in postane toksičen. Podobno, a nekoliko manj intenzivno je pri čebuli, krompirju in večini semenk, zato je blaaaaaaaaaaaaazno pomembno, da imamo ta živila shranjena na mestu, kjer ni sevanj ali duhcov. Krompir recimo nase privlači pizdarije tako zelo, da ga je moč uporabiti za zdravljenje glavobola. Če te boli tintara, naribaš krompir in ga položiš na vrat in na čelo. V 20 minutah si pri večini glavobolov kot nov.

xdx wrote:

5. če se gre za umrle duše bi morda bilo zanimivo poklicat duhovnika… bo verjetno z veseljem prišel

Gre za entitete, ki sicer lahko vsebujejo del duše, nikakor pa ne za duše kot take. Duhovniki pa niso več takšni, kot to vidiš v filmih. Vem za en primer pri nas, ki se je zgodil letos, ko se je duhovnik zaradi takšnih “anomalij” odselilWink. Brez zajebancije.

xdx wrote:

6. aha morda bi to tud delovalo…. krt koplje rove, na površini zemlje pusti “živo zemljo”…. nabašeš to zemljo jo posuješ po stanovanju, kje in koliko je spet stvar v kaki ekstrem se boš podal. Ko misliš (čutiš) da je bila zemlja dovolj dolgo v stanovanju jo očistiš iz stanovanja nabašeš v črno vrečo. Greš v gozt skoplješ luknjo, vsuješ not to zemljo in zasadiš vanj drevo in s tem seveda narediš tudi nekaj dobrega za okolje. Morda dobra kombinacija z žajbljem otanek (pepel) pomešaš z zemljo, da očistiš zemljo in ji hkrati daš hranilo.

Spet gre za princip “vlečenja nase”. Verjetno je boljša ideja divji kostanj ali sol. Glede soli – zanimivost: Si vedel, da nikjer nad površino morja ne moremo nameriti geopatogenega sevanja? Sol ga pozavga/nevtralizira.

xdx wrote:

7. koncentracija energij s pomočjo geometrije (najbolj kompleksna varianta) in različnih simbolov (recimo reiki)

Na reiki simbole ne bi kaj prida stavil, je pa ena bejba recimo konstruirala nekakšno kocko, ki ozemljuje entitete tako iz prostora, kot iz aure.

xdx wrote:

8. Tadej nisi nič mineralov omenil…. ona z petardami je tudi huda LOL

Maš več principov. Nekatere slabe energije pozaugajo bakrovi in srebrovi minerali. Nekatere druge minerale pa za energijske korekcije sicer lahko uporabljamo, a jih ne postavljamo na slaba mesta, ampak na aktivna eventuelno nevtralna, poleg tega pa kombiniramo z ustreznim programiranjem.

xdx wrote:

10. fizični poseg v prostor z blendiranjem kotov v hiši. (se ne kopiči v kotih)…

V nekaterih prostorih, kjer sicer ni geopatogenih ali vodnih sevanj, zaradi različnih razlogov pa se v njih nabira mrtva orgonska energija, se ta res zadržuje v kotih. Če pa je prisotno kakšno geopatogeno sevanje in ponavadi je, pa se ta mrtva energija vključi tja. Enako tudi kakšne destruktivne čustvene energije.

Lepo je če deliš