Reply To: Bruno Groning

#20138
raco
Član

ozelot wrote: Kako pa pol dela Johg of God iz Brazilije? Preko njega deluje 35 al 36 takih mojstrov beri entitet. Vem za enega zdravilca v švici preko kateraga delujejo 3 taki mojstri in med njimi je Bruno. Sj te duhovno vodstvo komot pripelje na tako pot če je zate prava. Ne vidim zakaj ne.

Slišal sem že za tistega Brazilca, drgač pa ne vem nič o njih. Bi se pa ziher jst v velikem ovinku umaknil od takih ljudi, ki se grejo Boga; imajo sicer močne energije; opravljajo čiračara operacije itd. Energije se ne da obvladat, vsaj ne na dolgi rok. Verjamem, da obstajajo ljudje s takimi sposobnostmi, vendar take ljudi poganja ego in občutek lastne večvrednosti. Niti ne denar. Enkrat bojo občutili bumerang efekt.
Je pa v Brazilijo (..menda k temu, ki ga omenjaš…) hodila hči znanega slovenskega zdravilca, pa je vseeno zgubila svoj boj.
Pravi zdravilec je skromen in se izogoba razne publicitete. Tako pač jaz gledam na stvari.

Pr nas blizu živi ena gospa, skozi katero delujejo razne entitete. Greš k njej; ona pade v trans, v njeno telo se naselijo entitete, spremeni se ji obraz, glas, odgovarja na razna tvoja vprašanja in podobno…. ko pride iz transa, ne ve nič o tebi, o stvareh, ki ti jih je govorila itd. … vse skupaj je kar malo scary, pa vendarle obstaja… ima privržence, ki hodijo k njej… vendar se ta gospa sooča s precej težkimi življenskimi izivi, potem je fasala tudi raka….

Razne sposobnosti in visok nivo osvojene energije, ti še ne zagotavlja, da imaš vse pod nadzorom (…to preprosto ni možno..), da vse veš…. mnogim manjka etike, odgovornosti…. taki ljudje se morajo še veliko naučiti. Ampak to je njihova življenska šola. Si bodo pa zapravili njihove sposobnosti…plačali pa ne bojo le oni sami….
…pri teh stvareh se pa zelo strinjam z Ogorevcem.

Lepo je če deliš