Reply To: Borelioza

#30233
TinaP
Član

Jaz sem se predlani okužila z boreliozo, preko klopa. Okoli nas je gozd in precej divje, visoka trava in klopov vsepovsod. Sicer smo navajeni, da se pregledujemo, ampak tisto jutro sem skočila na hitro nabrat kopriv za smuti in se nisem pogledala.

Vedela sem takoj, da je ta ugriz drugačen, mesto ugriza je bilo modrikasto. Iz neznanega razloga nisem ukrepala, ampak sem se delala da ni nič, dokler se po 6 tednih ni naredil rdeč obroč okoli mesta pika.
Imela sem bolečine v sklepih, zelo izrazite, vsepovsod. Naredila sem si dve kuri s ščetico, izrazito mi je pomagalo.
Mislim da je pomembno, da se človek v primeru take okužbe zdravi celostno, torej da si vitalno energijo spravi v boljše stanje. Na tak ali drugačen način. Z raznimi terapijami. Po moje samo dieta in ščetica nista dovolj, ker to deluje na telesni ravni. Ne gre samo za okužbo, ampak za vzrok, zakaj telo ni zmoglo premagati okužbe in se je lahko razširila.
Kupila sem si knjižico od Sanje Lončar, priporočam branje vsem, ki se bojijo klopov in bolezni, ki jih prenašajo. Ona piše, da borelioze niti slučajno ne prenašajo samo klopi.
Obstaja pa homeopatsko zdravilo, narejeno iz bakterije Borrelia burgdorferi. To je v bistvu potencirana bakterija, lahko rečemo energija bakterije. v organizmu sproži odziv imunskega sistema, ki potem lažje premaga originalno okužbo.
Jaz tega nisem jemala, trenutno nimam težav, me pa je malo strah, če kdaj kaj še bo, če mi pade imunski sistem, baje da ostane v organizmu za vedno, ko se enkrat okužiš, potuhne se in skrije in čaka ugodne pogoje, ko si ti v slabem stanju.
Lepo je če deliš