Reply To: BORAX
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › BORAX › Reply To: BORAX
glas wrote:
Jaz to pijem večkrat dnevno. Gre za kislost telesa. V “najboljših” časih sem imel jutranji pH 5,8, sedaj ga imam 6,3, rad pa bi ga še malo dvignil. Kot se verjetno spomniš, sem probal tudi z MMS, sam tisto je bilo zame neprebavljivo – fizično sem se počutil katastrofalno. Seveda ne zanikam delovanja MMS, sam sem pa ziher, da vsak z njim ni kompatibilen. Jaz že nisem. Pri boraxu pa je, kot da ne jemlješ ničesar.
S čem pa si ti kislost tako natančno meriš?
Kako dolgo pa ga že jemlješ? Ker zgoraj so napisani podobni stranski učunki kot pri MMS, tako, da me zanima v praksi kako je.. pa čez vso kuro, ne le na začetku..
1. Plastificiran lakmusov papir – jutranja slina. V lekarnah imajo tudi neplastificiran lakmusov papir, ki pa je precej neuporaben.
2. 10 dni.
3. Omenil sem že, da pri pitju boraxa ne čutiš prav nobenega neprijetnega okusa. Kar se tiče ostalega, pa so očitno kure z MMSjem veliko bolj naštudirane kot tiste z boraxom. V tekstu, ki sem ga podal na začetku teme, je omenjena ena žlica raztopine 2 x dnevno. Jaz recimo v kozarec vlijem za en prst raztopine in to zmešam z vodo. Takoj v začetku, mord ene 10 minut, čutiš blago zadetost, potem pa ničesar več. Izhajam pa iz MMS spoznanja, da je pomembnejše, da je zadeva ves čas oziroma čim dlje v telesu, kot pa sama doza.
glas wrote:
Alkalizirat je treba način življenja ne samo hrane. Sem že enkrat napisal da filmi kislijo telo pa pop muska pa negativna čustva in še najbolj med vsem pa kava. Za dva tedna ugasneš TV pa radio, ne piješ kave in se poskušaš ob tem počutiti kar se da dobro in ph se ti dvigne za 1
Na vse skupaj vpliva več dejavnikov. V svoji zadnji knjigi, ki pri nas še ni izšla, Gregg Braden opisuje kontrolirane poskuse z DNKjem. Pravi takole – ko človek čuti hvaležnost (je sproščen,v praznini …), se vijačnice njegove DNK raztegnejo in vsi geni so v funkciji. Ko izkušamo različna destruktivna čustva in njihove kombinacije, pa se glede na vrsto čustva/kombinacije DNK skrči na specifičen način in s tem se izklopijo nekateri geni. Pri določenih kombinacijah se torej izklopijo geni, ki uravnavajo PH. A to ni vse – nagnjenost h kislosti je lahko že gensko pogojena. To je recimo značilno za mojo familijo. Bratov otrok recimo že od tretjega leta jemlje “zdravila” za uravnavanje PH, pa pri triletnem otroku, s katerim se vsi ukvarjajo, težko govorimo o kakšnih destruktivnih čustvih.
Zanimivo je tudi to, da povzročajo nekatere vrste hrane drastično zakisanje. Mam enga frenda, ki sicer ni zakisan, a ima navado, da si pH večkrat meri. Je mesojedec in povedal mi je, da je enkrat kupil 25 dkg ogrske salame in jo potem čez vikend pojedel v nekaj sendvičih. Po njej je bil zakisan kar teden dni. V isti sapi pravi, da recimo po konzumaciji pršuta zakisanosti ni opazil.