Reply To: Bolezni duhovnih učiteljev

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Bolezni duhovnih učiteljev Reply To: Bolezni duhovnih učiteljev

#14816
ozelot
Participant

Ceres wrote: Zdaj bi lahko kaksno rekli o tem, kaj sploh je to avtoriteta in predvsem kaksno avtoriteto naj bi imel nek duhovni ucitelj, ko gre za odlocitev npr opravilno sposobne zenske, s kom bo seksala, pa magari z njim. In to mesat s pedofilijo…pa res ne gre no. Ce gre za tovrstno avtoriteto, potem je nekaj v osnovi zgreseno.

Ko pa govorimo o materialnih dobrinah in preseravanju z njimi in tem, da naj bi tega duhovni ucitelji ne poceli….kdo pa lahko rece, kaj je se normalno, kaj je preseravanje in kaj so kaprice? Ce nekaj materialnega “preneses” tudi v energijskem smislu, da znas spustit skozi sebe, potem ne razumem, zakaj bi dvajset rolls rollysov skodovalo? Ce je vest glas duse in ce ti ta v tem pritrdi, potem ti pac nekaj enostavno pripada in se energija ne “zakaci”.

Za moje pojme ima nek duhovno razvit človek dober odnos z materialom in se ne boji denarja ali avta. Ne sme biti pa odvisen od tega to je pa razlika. Mora verjet da tega ne potrebuje. Mora bisti svoboden kar se tega tiče.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem