Reply To: Bajeslovna bitja: resnica ali mit?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Bajeslovna bitja: resnica ali mit? Reply To: Bajeslovna bitja: resnica ali mit?

#28394
Robert Zupančič
Participant

Jasno, Prima, mitološka bitja pač z nami “živijo” že od pradavnine, in sicer v naših MISLIH, FANTAZIJI itd. Če pa govorimo o astralni dimenziji, je tam itak “vse mogoče” oz. se “ustvari” tisto, kar je v naših mislih, čustvih itd. Tadej je to kar lepo razložiš: možno je videti vse, kar podpira tvoja podzavest. Če verjameš v škrate, jih boš v astralu skoraj zagotovo videl, vendar gre bolj zato, kar si napisala: “preoblikovanje” energije glede na naše vrednotne sisteme, prepričanja in verovanja.

Je pa tako “štrumfom” kot (gozdnim) vilam ter drugim bitjem, skupna rdeča nit, t.j., da so to DUHOVI, kar je možno zaslediti tudi v raznih enciklopedijah na to temo. Kaj to pomeni? Da gre v resnici verjetno za astralne fragmente, ali pa druge entitete, ki pa so po svoji naravi kameleonske narave, kar pomeni, da si lahko nadevajo različne oblike in podobe, celo tiste, ki ti sicer delajo probleme. Tudi za človeške duše je znano, da naj bi lahko prevzemali poljubne oblike, recimo podobo fizičnega telesa, ki jo je duša imela za časa prejšnjega življenja. Ker to omogoča astralna dimenzija, se mi takšne trditve zdijo povsem mogoče. Navsezadnje je zanimivo, da nas po smrti PRIDEJO “pričakat” nekatere duše že pokojnih sorodnikov, kar očitno pomeni, da iz duhovnih ravni nekako “sestopijo” na astralno raven, kjer je očitno lahko poljubno spreminjajo obliko in zunanji videz.

Pri metodi odstranjevanja entitet po metodi dr. S. Sagana, kjer klienta konektor odpelje v njegov notranji prostor tretjega očesa, lahko sam vidi entitete, ki so pripete nanj. Če je nekoga npr. strah pajkov, se mu lahko entitete prikažejo kot pajki itd. Seveda ne moremo reči, da so v astralnem svetu groteksni in orjaški pajki, pač pa gre le za kameleonsko naravo entitet, enako pa verjetno velja tudi za ostalo druščino bitij, kot so škrati, njihovi bratranci palčki, vile, deve itd. V tem smislu se mi zdi njihov “obstoj” povsem mogoč.

ROBERT ZUPANČIČ

Robert Zupančič2015-03-10 08:03:33

Lepo je če deliš