Reply To: Bajeslovna bitja: resnica ali mit?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Bajeslovna bitja: resnica ali mit? Reply To: Bajeslovna bitja: resnica ali mit?

#28349
Ceres
Participant

Takoj povem, da dokaza nimam nobenega. Ravno v okviru kvantnega dojemanja stvarnosti pa verjamem, da vse obstaja, kar človek lahko “vidi” v domišljiji, inspiraciji, vpogledu….. in še veliko več. Saj obstaja tudi boljša in slabša verzija mene… zakaj ne bi potem obstajale morske deklice? Predvsem pa verjamem, da obstajajo zadeve, ki so v nepovezanih civilizacijah del mitologije od bogvekje.

Zelo skeptična pa sem, ko gre za odtise, pojave itd teh bitij iz drugih dimenzij v tej dimenziji. Verjamem, da je to možno, ne pa da je to tako, kot to razlagajo neke new age teorije. Npr. verjamem v iluminate, reptile, ne verjamem pa, da je vodja reptilov na Zemlji angleška kraljica, ki ponoči malca dojenčke, ki ji jih dostavlja OZN, kar npr. čisto resno razlagajo razni duhovnjaki. Verjamem v palčke, malo skeptično bom pa pogledala, če mi boš začel razlagat, da se je palček pojavil pred tabo sredi jase in ti skuhal dobro gobjo juhico. Je možno, in kot vemo se prehod med dimenzijami dogaja ob torzijskem polju, ni pa tako zelo verjetno.

Določene droge npr. te lahko popeljejo v dimenzije…. v katerih različni ljudje pripovedujejo o precej podobnih bitjih? Kaj so potem to? Del kolektivnega nezavednega? Pa tudi če so samo del kolektivnega nezavednega, očitno v neki dimenziji obstajajo. Kaj niso pod kirialovo kamero celo uspeli “fotografirati” razna bitja? Mislim celo, da je verjetno prehod v našo dimenzijo tem zemeljskim duhovom (pački, vile…) veliko hitrejši oz. morajo preskočiti veliko manj “sektorjev”, kot npr. bitja iz vesolja, ki pustijo v žitnih poljih odtise.

Lepo je če deliš