Reply To: Avtentičnost biblijskih zgodb

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Avtentičnost biblijskih zgodb Reply To: Avtentičnost biblijskih zgodb

#21122
glas
Participant

snowcat :) wrote: …. Človek je na križu, človek trpi kot žival, človek nekaj verjame, človek tik pred smrtjo podvomi, človek itak umre…. Kaj se je zgodilo ??

… … …

In glede dokazov – hm, veste, jaz sem živela v državi, kjer so nam govorili, da je sovjetska zveza rešila Evropo…. Dokazov koliko ste hoteli. Bum se je zgodila revolucija in vse je bilo drugače. In to govorimo o pičlih 50 letih. Zdaj vi mi boste govorili o dokazih iz 2500 let nazaj ??

Da Jezus dejansko sploh ni obstajal kot bitje, na to temo je napisanih ogromno knjig, to zelo dobro razlaga tudi en dober duhovni astrolog Santos Bonacci : Santos – Jezus hoax Govori namreč o tem, da so ljudje dobesedno vzeli odo o astrološkem dogajanju, ki se zgodi vsakih par tisoč let… Namreč iste napovedi, kot so bile preroške napovedi za prihod “mesije” so bile že za Budho, za Krishno itd itd.. gre za nek astrološki cikel, ko pride sonce ne vem kam, nato trije kralji (pomenijo spet nek astrološki koncept), itd itd, in vse te biblične zgodbe so le pravljice ki preko pravljice opišejo astrološke prehode na nebu!

Ampak jaz vseeno mislim, da astrološki principi so le vzorec na nebu, ki ga ponavadi vseeno vedno spremljajo dejansko fizične manifestacije (tudi utelešenja) na Zemlji.. Ampak saj vseeno vsake toliko pride razsvetljenev, “sin božji” prikazovat božjo veličino, stik Enost in bivanje božanstva v telesu..

In če je za tebe to tvoja mama.. SUPER!

Spet druga zgodba o Jezusu govori, da sploh ni umrl, da je preživel križanje in nato odšel v Indijo in tam potoval učil do svoje starosti..

Tukaj pa jaz osebno verjamem, da je umrl in mi je po vsem kar vem o tej tematiki najbližja ta info, da je dejansko umrl in da osebo za katerega se govori da je “preživel” je dejansko njegova naslednja inkarnacija kot Apolonij Tianski: /publikacije/arhiv/ucitelji/apolonij.htm

Veliko se tudi govori, da je bil poročen z Marijo Magdaleno in da je tudi sexualni odnos z njo bil kot njegov naravni proces razvoja in tudi proces dviga njegovega kundalinija, kot del njegovega osebnostnega in duhovnega razvoja sebe kot celote..

Zdaj jaz razumem, zakaj cerkev to trditev tlači zelo globoko pod preprogo, ker pač furajo celibat itd.. (čeglih v praksi ga sicer ne.. ), ideološko pač

Najverjetneje sta bila par ja, (ali pa tudi ne..) kar nekaj dokazov pa obstaja je, da sta bila..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”