Reply To: Avtentičnost biblijskih zgodb

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Avtentičnost biblijskih zgodb Reply To: Avtentičnost biblijskih zgodb

#27517
Sabina
Participant

glas wrote:

Lep članek, ne paše glih v tole temo. Lahko ga kdo prestavi, če ve kam bi pasal…..

O Mariji Magdaleni in Jeshui je ena dobra knjiga, ki še je sicer nisem do konca prebral, ampak že do koder sem jo, je ODLIČNA!
Zelo primerna tudi za pare, govori o duhovnem partnertvu, o poslanstvu duhovne spolnosti, o kundaliniju in nasploh o ljubezni, tako partnerski in tudi nasploh..
Drugače je knjiga večinoma bolj kot ne Magdalenin osebni izpovedni zapis, o njenem odnosu z Jeshua, in ker je Magdalena bila svečenica iz reda Isis, je večinoma čez knjigo razkrivanje dogodkov skozi njeno prespektivo, kot svečenico skrivnega redu Isis, svečenice katere so v polnosti poznale seksualno magijo in tudi kako jo uporabiti najvišje dohovne namene..
Podnaslov knjige se imenuje tudi: ”Alkemija Horusa & seksualne magije Isis
Knjiga mislim da obstaja le v angl.jeziku, tako da je žal možna v absorbiranje le za ljudi, ki angleščino dejansko dihajo, da lahko berejo angleščino, tudi v svoji izrazoslovni izvorni formi.. brez kakršnihkoli slengov ali AMERO vibre.. včasih je treba celo poguglat za kake indijske izraze, jaz sem že moral.. , hrbtenica, kundalini ipd, se izraža z izrazi DJED ipd.. izrazi, ki so le v starih verskih zapisih ipd..

http://tomkenyon.com/store/the-magdalen-manuscript/

Super, hvala Smile To bo pomoje nekej zame…. Pa se da samo iz tele spletne strai naročit to knjigo?
Lepo je če deliš