Reply To: Avtentičnost biblijskih zgodb

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Avtentičnost biblijskih zgodb Reply To: Avtentičnost biblijskih zgodb

#20973
glas
Participant

Robert Zupančič wrote: ]Hm, kako pa potem v duhu tega razložiti Kajnov sindrom, ki je ubil lastnega brata Abela? Tam bi težko govorili o kakšnih splavih in s tem povezanih “prisesanih entitetah”… V tem primeru je Biblija precej jasna, ko pravi… … …

Na tale post pa lahko rečem le.. :

” Oooo moj booog!”

Robert eno je da Adama in Eve v dobesedni obliki kot je navedeno v tej zgodbi ni bilo!!

Drugo, sveto pismo lahko nosi mnogo sporočil, če ga znaš prebirati, je namreč zakodirano večplastno pisanje + da je notri seveda vmešana iluminatska koda, greha/kazni/trplenja.. Najprej moraš znati vse te inkodirane črne kode prečistit (lahko rečeš tuidi satanske kode) .. če ne prečistit pa še bolje da znaš pogledat skozi njih..

Nato pa moraš sporočila se naučiti brati po ravneh ali plasteh.. Sveto pismo lahko prebiraš skozi različna stanja zavesti in vedno je sporočilo, ki ga dobivaš drugačno..

Da pa bi neko razvito bitje razumevalo, da gre sveto pismo brati (in razumevati) dobesedno, pa mi je milo rečeno smešno..

Saj niti izvornega greha ni! iluminatska koda

bog stare zaveze ni sploh pravi bog.. ampak nižje razvito “božansko” bitje

Bog, ki se bi ga dalo sploh imenovati Bog je komaj naslovljeno skozi usta Jezusa, ki je sploh začel izkušati in naslavljati lastnosti in izkušnje, ki se pritičejo božanskemu bitju..

tisto prej je vse kaj druga kot bog..

Je pa v indijski terminologijo opisanih preko 3000 bogov, polbogov, božanskih bitij, itd itd, ki dodobra opišejo pot skozi dolgo pot božanskih principov, ki vodijo osebo skozi pester nabor božanskih izkušenj vseh vrst.. in na tej poti slej ko prej prideš do poenotenja in resnične izkušnje boga.. Ampak ko se to zgodi, potem teh polbogov ne moreš več imenovati bogovi, so le principi, šole, izkušnje, ki ti pomagajo na poti, da slej ko prej izkusiš VSE kar je za izkusiti in se na koncu odpreš za resnično direktno izkušnjo sfer, ki lahko že veljajo za božanska…

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”