Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#29981
Ceres
Participant

Zdajle pa rulamo device. S čudovitim opisom simbolike device se je temu obdobju poklonil Aleksander tu:

http://profesionalnaastrologija.com/clanak.php?id=885#.VeCbjVV_sYE

Ne gre samo za Sonce, ki je zdajle pač v devici, pač pa za Jupitra, ki bo v tem znamenju ca eno leto, za prihajajoči sončni mrk na 20. stopinji device, počasi pa se obrnil tudi Merkur. Jupiter vse razširi (na ascedentu telo, zato se radi ob prehodu Jupija čez ascedent zredimo in zato so ljudje z Jupitrom na ascedentu korpulentni), prinese razcvet, srečo, prosperiteto, ima vero v dobro v človeku, prinese optimizem in napredek. Jupiter v devici, ki pa rada drobi, in je skromna, ne more popolnoma razširiti kril, prinaša pa vseeno to obdobje ukvarjanja z zdravjem, telesom (devica), razcvetet se znajo dejavnosti povezane z zdravjem, higieno, ukvarjanja s telesom, spajem, mogoče če bomo bolj zavedali in povezali z živalskim kraljestvom na zemlji (šesta hiša, ki je naravna hiša device), moda bo postala malo bolj konzervativna, na zadržan seksi način, ne barvito, vpadajoče kot prejšnje leto (Jupiter v levu), zna se vrnit belina, čiste linije… , prodalo se bo več manjših in varčnih avtomobilov, in bolj bomo cenili ročno delo, asketizem, zeliščarstvo.

Ob vsem tem se bo 13. septembra dogajal sončni mrk in vsak sončni mrk je neke vrste turbo mlada Luna, kajti takrat se med Zemljo in Sonce postavi mlada Luna in na nek način prekine tok energije Sonca na Zemljo. Komando prevzame nezavedno pred zavednim, desna možganska polovica pred levo. Sončni mrk bo prinesel energijo (ugibam), ko lahko nekaj ogromnega (Jupiter) prenesemo v majhno (devica), nekaj splošnega (Jupiter) v konkretno (devico), ko bo na višku delovanje Jezusove zdravilne energije (opozicija Kiron), ko se lahko na zemljo prelije neka energija žrtvovanja (Sončni mrk -. padel vladar opozicija Kiron), ko se maksimalno lahko povežeta jin (Luna med Zemljo in Soncem) in jang (Sončni mrk) – ker sedaj vsemu temu vlada Merkur, ki išče ravnovesje (Merkur v tehtnici).

Dobra dneva bosta 19. (Luna sekstil Sonce) in 23. (Luna trigon Sonce) september. Vse skupaj pa bo tudi priprava na Lunin mrk konec meseca – napišem kaj takrat, če se mi bo dalo – če ne mrknem :) . Poglejte, kaj se dogaja okoli vaše 20. stopinje device – na mojem Soncu se tokrat dogaja tale mrk.

Lepo je če deliš