Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#27179
Nataša
Član

Ceres wrote:
Astrološke razlage pravzaprav temeljijo na učenju duše. Že osnovna razlaga natalne karte je pravzaprav razlaga tega, v kakšni osebnosti, bazičnem jazu, je pristala neka duša na svoji poti in kam se lahko usmeri.

Pri tebi že, na splošno pa ne.

Jaz se na astrologijo ne spoznam kaj veliko, niti ni to neka tema, ki bi me preveč zanimala, sem se pa pred leti večkrat pogovarjala s prijateljico, ki je študirala jotish, in mi je bilo zanimivo to, da ima jotish tudi sliko notranjega dela osebe, torej bolj duševni del, in tudi poseben chart, po katerem se razbere pot duše. Ne vem, če kaj takega obstaja tudi v zahodni astrologiji. Najbrž obstaja, samo nisem prepričana, koliko astrologov to zna razbrati kot je treba, oziroma mogoče se je boljše vprašati, koliko ljudi je sploh pripravljeno slišati in zaobjeti dejstvo, da niso samo osebnost in njene strukture. Če recimo zdaj primerjam to, kar mi je bilo pred leti povedano na jotish svetovanju s tem, kar sem po določenem številu let ugotovila sama o sebi, lahko rečem, da je bila razlaga udarec v prazno.

Lepo je če deliš