Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#27323
Ceres
Participant

Evo, malo gledam ključne aspekte v 2015.

Prvi meseci izgledajo kar taf, ker bo držal tale kvadrat Urana in Plutona, nazadnje bo eksakten 17. marca iz 15 kozoroga na 15 ovna. Sezono tega kvadrata bo očitno končal sončni mrk 20. marca v ribah, in sicer točno na glavni zvezdi ozvezdja Pegas. Nič dobro se tole ne sliši. V tem času bo tudi konjunkcija Sonca in Plutona 3. januarja in potem na valentina še konjunkcija Plutona in Ceres. Zdi se, kot da bo ravno takrat naša Zemlja dodatno potrebovala pomoč naše zavesti, kajti pri Ceres gre prav za naravne zakone, cikle…. (mitološko, pa vedno bolj tud astronomsko je namreč Ceres mati planeta Zemlja) – Pluton jo bo pa preizkušal, vlekel navzdol. Prvi meseci niso videt lahki – z mundanega vidika, seveda.

Nekako bolje kaže po trigonu Jupitra na Uran – 3. marca. Od 20. do 26. aprila kaže en lep zemeljski trigon med Marsom in Merkurjem, ki bosta skupaj na 15 bika, Plutonom na 15 kozoroga in Lilit v 16 device. Lažje se bo povezati, razumeti, prizemljiti, uresničiti, sproži se velik intuitivni potencial, vse skupaj na fiksni zvezdi Aldebaran. Njegov predstavnik je Kennedy. Lahko se kaj reši, lahko pa zgodi kakšen čuden atentat – ki se je tudi pri Kennedyju zgodil na dan aktivacije te zvezde v njegovem chartu.

Konec leta zgleda lepši: Jupiter trigon Pluton 16. oktobra na 13 device, pa srečanje Venere in Jupitra….

No tako…. itak je vse odvisno od nas.

Lepo je če deliš