Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#27172
Nataša
Član

Ceres wrote: zdaj mi pa prihaja na vladarja ascedenta in potem na ascedent – v najboljši simboliki se mi to lahko odrazi tako, da bom shujšala (on krči, Jupiter razširja). Ampak ker gre za Saturna, se mi to lahko zgodi zato, ker za burek ne bom imela.

He he, všeč mi je tvoj humor Smile

Sama bi lahko kot pravi Saturnov otrok kar nekaj povedala na to temo. Vodnarka z ascendentom v kozorogu po zahodni astrologiji in z debilitiranim Saturnom po jotishu. Vem, kako je, ko te Saturn začne mleti, prati, stiskati in lomiti, dokler te na koncu kot staro cunjo ne odvrže iz svoje centrifuge, ko rabiš še nekaj let, da razumeš, kaj se ti je zgodilo in se začneš počasi spet sestavljati. Vendar če zdaj gledam nazaj, je bilo to potrebno, da sem lahko odvrgla staro in začela hoditi po svoji poti. Odvzeto mi ni bilo prav nič od tistega, kar je bilo kaj vredno, čeprav sem takrat mislila drugače. Na točki, na kateri sem zdaj, dobro razumem, da Saturnov princip ni nekaj, kar pride od zunaj, kot se to pogosto opisuje. To je moja energija, energija, ki sem jo nepredelano pustila za seboj v različnih življenjih ali kvantnih realnostih, in se je trenutno aktivirala, da se lahko duša z njeno pomočjo osvobodi in razvija točno v tisto smer, ki si jo je zadala. Mislim, da je večinoma povezana z rigidnostjo, ki je posledica zastale energije in nezmožnosti spustiti stvari skozi sebe.

Včasih pri teh astroloških razlagah pogrešam vidik učenja duše. Duša ima ravno tako svoje cilje, je pa res, da je treba velikokrat zelo globoko zakopati vase, da spoznaš, kaj se želi naučiti.

Lepo je če deliš