Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#27361
glas
Participant

Ceres wrote: 2015 in aspekte v njem?
Par aspektov je videt precej izzivalnih: kvadrat Plutona in Urana – ko se te dva spopadeta, zmagovalca ni, Pluton blokira Urana, da bi z novo energijo reševal zadeve, Uran pa Plutonu ne dovoli več transformacije, ampak mu je napovedal vojno. Pluton eksaktna konjunkcija Venera…..umori iz fatalizma, norosti, čudne transakcije, patološka ljubosumja….moram še malo bolj v miru pogledat, trenutno ne vidim jasne slike.

Huh jaz imam eno sitno zadevo, ki sem jo mislil na hitro razrešiti najkasneje do konca januarja.. Ampak ko sem to prebral zadnjič, sem dejansko videl paralelo, da ta aspekt opisuje točno to s čem se bom moral spoprijeti, če želim spucati neke stvari do konca,.. in po aspektih sodeč ta medsebojni sprazumni dogovor, o katerem sem sanjal, ne bo glih uspel.. in ja v tem primeru mi ostane pol edino pravno/legalni fajt..
In v zadnjem tednu sem ugotovil, da zaenkrat res kaže tako.. bljak
zgleda da bo res šlo par mescev za to zadevo (Pluton/Uran) kot se sedaj kaže in razvija..

A lahko malo na širše še opišeš, kaj je sploh fora odnosa teh dveh, ta kvadrat, ta njuna relacij itd.. Kaj pa je pol še s to Venero, ki nato dodatno še skoči na Plutona???
glas2014-12-21 12:48:13

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”