Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#28034
ozelot
Participant

Ceres wrote:

Ceres…v bližnji prihodnosti 3 tedene, bom najbrž kupu hišo. Je kak dan še posebej zajeban in se odsvetuje sklepanje pogodb?

Merkur je zdaj spet direkten, tako da je to fajn za sklepanje pogodb. Če pa lahko, pa počakaj na dan kakšne rastoče Lune (se pravi po 19.februarju) v kakšnem znaku, v katerem se Luna fajn počuti, ker tako naj bi se potem v hiši počutil tudi ti. Luna v biku bi bila npr. fajn (toplina, domačnost, hedonizem), vendar je v biku opozicija na tvojo natalno v škorpijonu, super bi bilo npr. počakat na Luno v raku – ko pa dela trigon na tvojo v škorpijonu, pa še Luna je doma v raku, (domačnost, hrana, ljubezen, srčna čakra) ali na Luno v levu, (dobra samopodoba, veselo vzdušje, zabave…) ko bo rastoča tudi glede na tvoje natalno Sonce in bo v tvoji 1. hiši.

Fajn bi bil zato npr. 2. marec, samo bolj popoldan, še boljši 3. marec – ko bo Luna v tvoji 1. hiši v levu skupaj z Jupitrom delala konjunkcijo na tvojo Venero v prvi (harmonija) in trigon na natalnega Jupitra (sreča, materialna pridobitev), tudi še 4. marec, ampak dopoldan, po 5. marcu bo pa Luna spet padajoča, pa tudi Sonce se že kar vroče približa tvojemu Kironu.

Sicer področju tvojega lajfa, kot so nepremičnine in naložbeni denar vlada Uran, katerega bo točno 3. marca obiskala Venera, kar je ful lepa simbolika. Tvojo natalno Venero v prvi pa tako ali tako že nekaj časa osrečuje Jupiter – in kot rečeno, 3. marca se jima bo pridružila še rastoča Luna.

100x hvala Hug

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem