Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#29666
glas
Participant

Ščip, blue Moon, 31.7. bo močan, čudovit in bo veličastno kronal vladarja. Dnevi so primerni za delo, dogovore, to bo astrološki vrhunec poletja- Povezujte se s prijatelji, bodite prijazni, izkoristite to obdobje za nek duhovni uvid in močnejšo medsebojno povezanost. Venera se je 25.7.obrnila v retrogradno gibanje in bo tako potovala do 5.9. V tem obdobju lahko se lahko pobotate, saj se ponovno vračamo do enakih situacij, v katerih so nastali konflikti in te konflikte lahko tudi pozdravimo. Venera torej potuje svojo pot nazaj, zato bomo naslednji teden na nebu spet opazovali konjunkcijo Venere in Jupitra, kateri se bo pridružil tudi Merkur. To si izjemno pomembeni aspekti, ki so velika redkost v tem položaju, saj sta v bližini fiksne zvezde Regulus, najsvetlejše zvezde, v konstelaciji leva. Zato je v tem času pomembno, da izkoristite energije, ki so v zraku, za svoj preboj.
Lep Ščip vam želim, naj vas trajno obsije energija ljubezni.
v.m: “Čas je, da se naučite živeti bolj sproščeno”
Gaia Asta

Drugače jaz kot ponavadi v obdobju polne lune par dni imam “preveč” energije in pomanjkanje potrebe po spancu.. Včeraj sem se spomnil in šel pogledati, če je res modra luna? Nič takega nisem opazil, opazil sem le, kot da je bila najsvetlejša luna kar sem jih kadarkoli videl.. Da človek namesto da bi šel spat, bi kar šel se sprehajati v noč… .. .

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”