Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#28458
Ceres
Participant

Težko najdeš v natalni karti posameznika, kaj je skupno celi generaciji – ker natalna karta bolj kaže energije posameznika. Seveda so določeni generacijski aspekti, kot npr. vsi ki se rojevajo med 2012 in 2015 imajo ta zoprn kvadrat Urana in Plutona (kateremu pripisujejo vse verske konflikte, vstaje, Ukrajino…) ampak to je čisto premalo, da bi lahko o čemerkoli sklepal.

Iz natalne karte posameznika vidiš njegove energije, odziv, lahko tudi kakšne zelo srečne ali nesrečne okoliščine. Je pa natalna karta seveda omejena zadeva, samo zamrznjena slika neba v enem trenutku z vidika enega kraja na Zemlji. Človek in njegova usoda je veliko več – zato seveda iz natalne karte ne moreš sklepati o neki dokončni usodi človeka.

Tudi narod ima svojo natalno karto, ne poznam npr. židovske, mora biti pa zelo zanimiva. Nekaj vem o Slovenski, in ni najbolj posrečena – Slovenija je nastala v času sončnega mrka – zato bomo zelo težko prišli do enega res dobrega vodstva.

Lepo je če deliš