Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#28851
glas
Participant

Približuje se mogočna Polna Luna v Škorpijonu, ki nastopi 4. Maja 2015. Ta Polna Luna je hkrati tudi Vesak, Budov dan, ki prinaša praznovanja ter ceremonije po številnih državah in kulturah sveta.
Mesec Maj nam prinaša nove energije, ki odpirajo poti našim dolgoročnim usmeritvam, ciljem, vsemu čemur smo se usmerili že dalj časa nazaj.
Rečeno je, da bo na koncu časa vsa tema postala svetloba..
Noč iz 3. Na 4 . Maj je vsekakor ena takih noči, ko se bo sprostilo veliko energije teme v svetlobo. Bodi pripravljen na razkritja, priznanja vsega, ker leži in je zakopano globoko v tebi in si želi na plano, razkritja kakršnihkoli temnih skrivnosti ali potlačenih delov duše in vsega, kar te muči. Vsaka negativnost in teža Bremen, ki jo nosiš v sebi je le tvoja težka prtljaga, ki te tlači navzdol v tem zemeljskem življenju. Zdaj je čas, da se osvobodiš tega!!
Jutrišnji dan in še naslednjih par dni, bo več kot idealno za osvoboditev, ogromno olajšanje pa bodo prinesle tudi Sanje, ki bodo v veliko pomoč pri očiščenju.Znaki, ki jih boš dobival v naslednjih dneh bodo zelo jasni in močni, težko jih bo spregledati, le prisluhni jim! Ne ignoriraj ničesar, kar se v prihodnjih dneh pojavi na plano v tvojem življenju in si želi razrešitve. Škorpijon je mogočno znamenje, ki razkriva in odkriva, ostale Plutonove energije temačnosti in razkritja, pa podpirajo pot v Svetlobo.Prepusti se in osvobodi!
Pogled v Polno Luno in govorica Srca bosta veliko pripomogla na tej poti.Vse ostalo prepusti, zgodilo se bo samo v skladu z najvišjim namenom tvojega življenja. Samo bodi siguren, da se resnično odpreš temu in zaplavaš s tokom!
Na energetski ravni bo ta mogočna polna Luna v škorpijonu prinesla energetsko zdravljenje na nezavednih ravneh. Na ravneh, kjer je doma Ego, na ravneh, kjer so shranjne najgloblje rane in travme, na ravneh, kjer so potrebna globoka očiščenja.
Poveži se s Polno Luno, pokliči njene energije,prišla bo in zdravljenje se prične. Zahvali se za vse te prečudovite energije vesolja .Zahvali se za vse, kot da je že prejeto, kajti v resnici je in si že popolno neskončno bitje. Ozdravljeno in celostno.
Astrološki vpogled te Polne lune je še toliko bolj čaroben zaradi popolnega kvadrata med Soncem in Jupitrom, dvema božanskima telesoma, ki v naše življenje vedno sinhronicitetno prinašata božanskost in veličastnost. Najslajše in svetle stvari, ki se bodo zgodile v našem življenju, bodo prežete z vibracijo Sonca in nam prinesle olajšanje, blagoslove globoko iz najvišjih kozmičnih Virov…Ali..kakor zgoraj, tako spodaj..
Ezoterična koda te Polne Lune je tudi do 100 x močnejša od vseh ostalih polnih Lun, zaradi specifične stopinje Sonca in vpletenosti Jupitra, ki tvorita popolni t.i.T kvadrat.Povezana je s številom 444- numerološko, : 13 Sonce, 13 Luna in 13 Jupiter.

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”