Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#27362
Ceres
Participant

Glas, jaz sem sicer to mislila v nekem takem mundanem smislu, kaj se dogaja po svetu. Pluton je planet preobrazbe, vladar podzemlja, transformacije, tudi vojne, atomske energije, trpljenja, velike skrite moči. Ko se te loti Pluton, ti za razliko od Saturna nikoli ni jasno, zakaj te je sploh izbral. Pri Saturnu ti je jasno prej ali slej, zakaj si mu plačal, po prehodu Plutona je pa jasno samo to, da nisi več isti. Vem iz prve roke, ko je šel čez moj ascedent. Pluton obkroži chart v ca 180 letih, tako da je velika verjetnost, da nikoli ne prečka tvoje Lune, Sonca, ascedenta….. Že pri treh osebah pa sem videla, da je prehod Plutona čez Luno prinesel smrt mame. Velja za malefika, se pravi prinaša ne najbolj prijetne aspekte. Zelo aktiviranega imajo skoraj vsi vodilni mafijci, pri katerih sem analizirala charte. Pa tudi verski voditelji, kakšni vladarji…

Uran tudi velja za bolj malefika, kot ne. Hoče naprej, je planet genijev (vladar vodnarja), korenin ne priznava, vsi smo kozmični bratje in sestre, zanima ga napredek, je eksentričen, vladar požarov, električnih mrkov, kemičnih nesreč… ko pride on, prinese definitivno nekaj nepričakovanega, v dobrem ali slabem, je rad sam s seboj, ker mu je z vsemi ostalimi dolgčas. Na družbena pravila se požvižga, družbena morala mu je smešna, sam ima itak v sebi najvišje etične vrednote, ker popolnoma razume kozmoz. Prinese nekaj nekaj, kar si nismo mogli zamisliti. Je višja vibracija Merkurja – Merkur velja za pametnega, Uran pa za genialnega, Merkur ve, Uran razume tudi višjo resnico. Ljudje z poudarjenim Uranom imajo nenavaden mind, hiter, eksentičen, zamisli, ki jih še ni bilo na zemlji…. En tak lep primer poudarjenega Urana je prav naš Tadej (Tadej, upam, da ne zameriš, če to javno napišem), – vlada njegovemu Soncu in ta njegov Uran je čisto na ascedentu.

Zdaj, v letu 2015 bosta ta dva v kvadratu. Kaže kot da se bodo napetosti med deli sveta še stopnjevale, predvsem ker je Pluton vsa ta leta v kozorogu, in odkar je v njem, dejansko faktor nestabilnosti predstavljajo prav muslimanske dežele (kozorog). Za lep prehod med starim in novim, se pravi za lep prenos takih energij na Zemljo, bi morali biti ravno Pluton, Uran in Saturn v bolj harmoničnem aspektu – kar pomeni, da se bo v 2015 moralo še nekaj popucati, preden bomo pripravljeni. Zanimivo je tudi to, da naj bi Uran vladal tudi Sloveniji.

Osebno pa je potrebno pogledati, ali je ta kvadrat aktiven v osebnem horoskopu. Glede na to, da Uran pri tebi vlada področju nasprotnikov, sodnih sporov…. razumem o čem govoriš. Pa še zaradi Neptuna, ki ga imaš na tem področju, ne vidiš jasne slike. Dobra stran je, da bo v drugi polovici 2015 Jupiter naredil lep trigon na tega Plutona, pri tebi iz druge hiše – in se zna zadeva zato v čisto materialnem smislu zate ugodno razplesti.

Lepo je če deliš