Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#27364
Ceres
Participant

Aha…. ej, jaz tudi zadnje čase čutim, da bi morala ravno jaz drugim dajati neke lekcije in nekaj vračati…in ker mi gre to pri sebi na živce, sem napovedala vojno lastnemu egu, in zadeva je še slabša.

Venera se itak enkrat na leto sreča tudi s Plutonom, Hadom, ki jo odpelje v podzemlje in to srečanje je kot srečanje nedolžne lepe ovčice z volkom. Problem je, ker se tokrat to srečanje dogaja danes in jutri, ko se piše usoda ne samo naslednjega leta, ampak tudi enega daljšega obdobja, ker imamo pač srečanje mlade lune s solisticijem. Ponavadi se to razlaga v ljubezenskem razmerju, ker pač Venera vlada ljubezni, odnosom…., in seveda pomeni neko fatalno ljubezen, ljubosumje, smrt zaradi ljubosumja, o ženskah s tem aspektom raje ne bom pisala (ker imam sama eksaktno konjunkcijo Venere in Plutona haha), to konjunkcijo simbolizira Bizetova Carmen, fatalka, ki se igra z moškimi, dokler jo eden ne ubije. Zadeva se zna poznat bolj v osebnih dogajanjih, v mundanih dogajanjih pa žal napoveduje npr. porast prostitucije in čudnih medosebnih dogodkov. Ker Venera simbolizira tudi denar, Pluton pa kriminal, ta aspekt žal kaže lahko prej na njegov razcvet, kot obratno.

Lepo je če deliš