Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#30131
strelka
Participant

snowcat :) wrote:

…..čist moje mnenje , saj vsi astrologi berejo knjigeBig smile, tko da kakšno toplo vodo res ne morejo odkrivatBig smile

je pa res vsak kaj svojega pridane …

Na cesti se zgodi nesreča. Policisti sprašujejo priče.
Eden bo vedel kakšno avto je bilo, ki je odšlo iz scene.
Eden bo vedel, kakšno avto je bilo, ki je odšlo iz scene in da so noter v avtu sedeli 3 ludje.
Eden bo vedel, kakšno avto je bilo, ki je odšlo iz scene, da so noter v avtu sedeli 3 ludje, da so bili 2 ženske in eden možki v avtu.
Eden bo vedel, kakšno avto je bilo, ki je odšlo iz scene, da so noter v avtu sedeli 3 ludje, da so bili 2 ženske in eden možki v avtu, da je bilo natančno taka in taka ura.
Eden bo vedel, kakšno avto je bilo, ki je odšlo iz scene, da so noter v avtu sedeli 3 ludje, da so bili 2 ženske in eden možki v avtu, da je bilo natančno taka in taka ura, da je pihal severni veter.
Eden bo vedel, da ……

Topla voda v zvezdah je, da te in te zvezde skupaj se kličejo škorpijon. Vse ostalo je koliko je ta voda topla, ali izvirna, ali je slana ali sladka, ali je čista ali meglena, ali je stoječa ali v premikanju, od kod kam gre, …. veliko lahko naštudiraš v knjigah in si zapomniš, veliko pa ,,veš,, na drugačen način.

snowcat

hm….
kos em mal preberala astrologijo…tko za svoj guštBig smile, nič strokovnega pa profesionalnega v mojem branju..sem ugotovila naslednje , da veljajo določena pravila …
torej to je to , to je ono ….
na podlagi postavitve so ti napovedali kaj naj bi bilo v tvojem življenju …
kakšen imaš talente , s čim se boš moral soočit, skratka kaj so tiste točke ki so ti v plus in katere so minus …in jih bo potrebno spremeniti.
Tko deluje saj zame astrologija …pač…nekaj pridane tud intuicija …
ampak v zvezdah naj bi bilo vse zapisanoSmile.
Skrataka brez tega znanja si bol švoh astrolog Wink—znanja določenih pravil.
ja ozvezdja so pa poimeovali tako in drugače …
Zardi enkaterih ponovljivosti ..so napisalai določeno pravilo….TongueWink
Lepo je če deliš