Reply To: Alternativni viri energije

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Alternativni viri energije Reply To: Alternativni viri energije

#23503
glas
Participant

janko wrote: pojma nimam, kam bi tole utaknil, pa nej bo tuki…

http://us3.campaign-archive2.com/?u=08824629d804ef1bb48304502&id=b09388be06&e=479e424b98

Janko ta izum kar kroži po netu, je že parkrat letel mimo mene, nisem pa ga še kliknil (odpiral).. Upam da deluje.. Če je to prava stvar, bodo jo ljudje začeli uporabljati, ne bo je mogel nihče zapatentirat in ukrast ljudem im jim nato to drago nazaj prodajati.. point je toraj v preprostosti, v poceni dostopu do obilja energije za obče mase ljudi, gre za prosti dostop do obilja energije okrog nas (predvsem v medprostoru..), point je tudi v preprostosti in funkcionalnosti..
Sal Rchele sicer pravi, da še kako leto dve, dokler bodo free energy proizvodi začeli ”delovati”, tako da bi bil počasi tudi že čas, če se začne kaj dogajati na tem področju!!!

Trenutno je delno problem v občem skepticizmu neke znanstvene srenje, ki blokira take proizvode, delni problem je v naftnem in drugem monopolu, ki finančno preprečuje raziskovalce na tem področju, tistih par, ki se prebije, pa ponavadi na hitro izginejo ali se jim kaj zgodi ali naredijo ”samomor”.. njihov izum pa roma v njihove sefe..

Vse to kar se dogaja okrog teh izumov (free energy proizvodov) je pa itak kreirano iz nizke stopnje zavesti človeštva.. in ta raven se počasi in vstrajno dviguje in bo kmalu prišla na stopnjo, da bo evolucijska stopnja ljudi dopuščala zastonj vire energije.. kar bo dejansko ”osvobodilo” človeštvo od energetskega suženjstva in tako bodo ljudje dobili ogromno več prostega časa, saj se bo vse pocenilo in veliko jalovega dela, ki ga sedaj opravljamo, ne bo več potrebnega..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”