Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Ali misliš, da si šef svojega življenja? Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

#23023
snowcat :)
Participant

ozelot wrote:

Ta članek pa je za vse delavce ”luči”..

http://odstiranjasi.wordpress.com/2014/03/02/zakaj-nisem-vec-delavec-luci/

Me resno zanima ali ti vsem tem vsebinam ki jih objaviš tudi verjameš ali ne? Tole sem prebral nekje do polovice. Tip je dober diplomat. Zmešal bi glavo marsikomu vsekakor pa mislim da bi moral menjat dilerja.

Evo in smo zpet na začetku…. lopovi povsod…. kako veš, da lahko zaupaš ?? Hm, glede na moje do zdaj postavljene ,,zaključke,, bi rekla, da naše lastno telo nam pove. Dejansko tudi ta članek to omenja. Razliko počutja pri ,,dark force,, in ,,light force,, …. to je za tiste, ki kanalizirajo sigurno pomembna informacija. Za nas ostale navadne smrtnike, pa ostaja samo občutek na podlagi katerga se odločimo za delovanje ali mirovanje. Nekaj, ki nas ,,pelje,, od znoter – osebni vortex – zavestno ali nezavestno. Zadovoljstvo in zdravje sta edina pokazatelja = sinhronizacija, harmonija, simbioza (v delovanju ali mirovanju).

Zakaj mi ,,ne slišimo,, lastno telo, to genialno orodje ?? Zato ker je vsa pozornost usmerjena navzven. Če pogledam svojo lastno izkušnjo – bi rekla, da je lepo in prav biti odprt odzgoraj ampak, če se ne odpre tudi od spodaj, telo zboli/se poškoduje…. naše telo je genialno orodje in če ga ,,ne slišimo,, prej ali slej ga začutimo.

Energetski lopovi, cele zarote, … že samo življenje vsak dan je polno energetskih izzivov. Osebno smatram, da če človek ,,uredi,, svoje vsakodnevno življenje, da je na poti dolgega in srečnega življenja. Lopovi sem ali tam. Drugače rečeno (via Transurfing) – to ni moje in se me ne tiče.

Pozornost je nosilec energije – look the other way – nastavi drugo lice – be water – in bo šlo mimo, da niti ne veš.

snowcat

Lepo je če deliš