Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Ali misliš, da si šef svojega življenja? Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

#23032
snowcat :)
Participant

snowcat :) wrote:

Dostikrat slišim rek: “poslušaj svoje telo.” Ampak jest pravim da če si zmešan imaš zmešane želje in telo je tud zmešano. Torej poslušat telo mora biti umetnost.

here we go again….round and round and round the bush….

Kdaj in zakaj kdo kaj naredi …hm…. naj živi pouhna rit, dokler ne poči …..

snowcat
Ok, mogoče malo več besed….
ne vem kako je nastalo vesolje, ne vem kako in zakaj je tisto, ki je. Toliko v uvod. Osebno pa se nagibam par potezam/nosilcem/predpostavkam in to, da vesolje (znano/neznano) in vsa bitja so sestavljena iz KOMPLEXNEGA SISTEMA ravni (znanih/neznanih, materialnih/nematerialnih) in dimenziji, mrež, ki so nekako med sabo povezana. Vplivajo vsi na vse. Materialna raven deluje (privlači) PLUS_MINUS, ostale ravni ENAKO_ENAKO. Vse misli ali čustva, ki vsa živa bitja (rastline, živali, homosapiens, ….) proizvajajo preko PONAVLJANJA se s časoma ,,aktivirajo,, (hologram in vse prisotno vsak trenutek latentno _ aktivno) samostojna polja/programe/bogove/entitete, ki DELUJEJO popolnoma na neosebni ravni, DOKLER imajo pogoje delovanja. Izgleda, da znoter nas ljudi je neka sila (osebni vortex, višši jaz, …), ki preko telesa sporoča, da smo IZVEN harmonije/sinhronizacije/simbioze (delovanje/mirovanje). Če tega ne slišimo, pač pride zelo neosebno odziv iz tega zelo prepletenaga sistema, da nastane ravnovesje/harmonija/simbioza. …. (čisto matematično razmišljanje – velika pregrada, velika poplava)

Ok, zdaj pa sem sama pri sebi razčistila, … to je lepota razmišljanja naglas…..

snowcat

Lepo je če deliš