Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Ali misliš, da si šef svojega življenja? Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

#21259
snowcat :)
Participant

Wabasi wrote: Vsak je toliko šef svojega življenja kot to sam hoče.Če zaprosiš za pomoč (lahko Kreatorja, Matrico, Višji jaz,…), jo tudi dobiš. Seveda mora biti izpolnjen kakšen minimalni pogoj, kot npr. da ne misliš samo na to kaj boš dal vase in nase in posledično delaš res slabe stvari ampak da kdaj komu tudi pomagaš (žlahta ne šteje!) in da znaš dobro in dobrine vsaj minimalno deliti (materialno in čustveno). Sicer se vaja na Zemlji (t.j. v zaporu) ponavlja.Vsak je na Zemlji po svoji volji in izključno zato, da se nekaj nauči. Vsak je sem prišel z neko nalogo. Ko jo izpolniš, napreduješ. Vsak ima že v osnovi pomoč, ki je polarizacija (dobro/slabo).Če komu ni jasno kako izgleda “šolanje”, naj si ponovno ogleda film Groundhog Day (1993, Bill Murray, Andie MacDowell).Mejte se.W.

<span =”itemprop” itemprop=”name”></span><span =”itemprop” itemprop=”name”></span><h1 =”er”><span =”itemprop” itemprop=”name”></span> </h1>

O ja ????? !!!!!! Prav danes mi je prislo do vrha z trditvami o ponovnem rojtvu in celem tem potovanju ”in and out”. Prav fascinantno je kako je to nekako postala absolutna resnica. Na podlagi cesa ????!!!!! Da je en ali dva ali vec kaj reklo in zapisalo ?????!!!!!! Edino, ki po mojem drzi je, da enako privlaci enako, da ”when the sh*t hits the fan”, da kadar se hudicek mnozi ima veliko mladickov, da tam kjer gre pozornost tam se dogaja (pozitivno, negativno) in da sem jaz kdo se jezi ali smeje. Jaz sem kdo privlaci, kdo usmerja pozornost, kdo steje hudicke in vklaplja ventilator. Dejansko ni prav nic pomembno ali je to ”in and out story” res. Ce pa je za koga to pomembno……hm, strah ima zelo veliko obrazov…..

In se to. Danes ni vec moderno ”prositi” ampak ”narocati”.

Oh no i did it again….i am telling you…..it is the moon today….

Snowcat

Lepo je če deliš