Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Ali misliš, da si šef svojega življenja? Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

#21220
ozelot
Participant

Max wrote: Mogoče lahko tukaj dodam malce lastnih izkušen. Dostikrat sanjam, kaj se drugi dan zgodi in to napišem nekam, kjer se vidi čas zapisa (da ni potem baba rekla baba kazala) in se tudi zgodi. Opazil pa sem, da dosti ljudi, ki se ukvarja z bioenergijo ipd. ima podobno izkušnjo, ki jim je odprla sposobnosti. Dostikrat so to razni močni čustveni/fizični dražljaji od bližnjih srečanj s smrtjo, razne nesreče,… Mogoče takrat poči malce “steklo” oz. ovoj naučenega in začenjamo nazaj opažati svetlobo, ki pronica skozi?

Zakaj določene stvari vidiš par sek. prej in določene daleč naprej ne bi vedel. Imam pa nekako občutek/zaključek, da vsaka stvar, ki se zgodi pusti nek vibracijski vzorec v “prostoru”, ki ga kot dobri opazovalci lahko opazimo že v naprej. Podobno kot sončni vzhod, ko se nebo barva rdeče že nekaj časa naprej predno sonce vzide….

Vsaka realnost ima svoj vibracijski zapis. Realnost je enkratni dogodek kot fotografija. Realnosti se menjavajo miliardokrat in še več na sekundo. Vnaprej lahko vidiš le potencialne možnosti in ne čiste realnosti. Lahko je pa potencial zelo velik približek vibracijskemu zapisu ki bo sledil. To da vidiš vnaprej je intuicjsko branje zapisov. Tej zapisi so mix tvojih misli in občutkov ki bojo kot mešanica izbrali eno od realnosti.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem