Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Ali misliš, da si šef svojega življenja? Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

#23021
ozelot
Participant

Zdej sem prebral do konca. Pravzaprav če ima prav ne glede na to da sem mu predlagal menjavo dilerja potem ga moram menjat tudi jaz.

V teh zadnjih 3 letih ko poslušam St. Germaina sem se zdaj prepričal še bolj da ima Germain prav. Nikoli ne sodi nikogar, skoz povdarja da Bog sta on in ona, nikoli nič ne zahteva (rad pa pove kako bo če delaš tako ali če delaš drugače), opozarja na new age pristope, opozarja na dualnost in kako se je rešiti, kako je sočutje izven dualnosti pa ljubezen,.. kako čustvovati da ni nihanj,..skratka uči živeti izven tega. Ne omenja temnih sil je pa že rekel nekaj v smislu “oni ali nekdo.” Nikoli ne straši ampak je čista brezpogojna ljubezen ki te ljubi čeprav ve za vse tvoje spodrsljaje, prijaznost, humor, spoštovanje,..

Nevem katere Germaine je poslušal tale model ampak očitno ni prave. Tudi meni gre “moj izbrani” Germain včasih v dvome ampak enostavno zato ker nisem sposoben ozavestit kaj govori.

Zadnje dni se ubadam z vprašanjem ali še nadaljevati s tem kanaliziranjem ali ne ker me ne privlači več tako kot nekdaj in skupina je postala prevelika, imamo naloge ki meni niso všeč in sicer pokličite eden drugega večkrat tedensko in se pogovarjajte o čemurkoli ker naj bi se skozi to dogajala velika alkimija in se res. (neverjetno kako se takoj skozi debato pa ni važno o čem se pogovarjaš rešijo razni problemi, dvomi, zadrege,..kot bi bila res prisotna pomoč odzgoraj) Pa vseeno se mi ne da pogovarjat s tujci vsak dan ali dva.

Na podlagi tega članka sem bolj prepričan da je Germain pravi, če bom pa nadaljeval pa še nevem. Je kar drago in moj stil življenja mi ne dovoljuje polnega ižitka teh predavanj.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem