Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Ali misliš, da si šef svojega življenja? Reply To: Ali misliš, da si šef svojega življenja?

#21330
ozelot
Participant

snowcat :) wrote:

….. V tem velenavdušenju se mi je oglasil notranji glas ki me je opomnil da ponavadi ko je bilo vse zelo dobro je imelo tudi težave. Nevem točno koga je predstavljal ta glas. Ali pretekle izkušnje ali strahove….

Oj, lahko je bil ta pravi notranji glas, ki je zagovornik Transurfinga in je opozarjal na prevelik potencial in da je potrebno to umiriti in delati ,,ko bi nič,, Zato ker je res, da kadar se preveč veselimo tudi smo dosti razočarani. In da si dobil kakšno bolečino v telo je lahko krasno, tako, da usmeriš pozornost drugje in potencial se lepo umiri. Tako, da na letalu boš zaseden s bolečim jajčkom in ne boš imel časa pričakovat ne vem kaj in kadar bo prišlo tisto, ki ima za priti, boš lih prav v ravnovesju .-))

snowcat

Nisem imel pričakovanj čeprav po Abrahamovem nauku brez pričakovanj ni nič in da takrat ko si s tokom, ko si v vortexu takrat se fokusiraj samo na ta tok in plavaj z njim, po Basharjevem pa pričakovanja te oropajo izkušnje al neki tazga.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem