Reply To: Ali je McDonalds zdrava hrana?

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana Ali je McDonalds zdrava hrana? Reply To: Ali je McDonalds zdrava hrana?

#30539
strelka
Participant

TinaP wrote: :) Sej ne dvomim, debatiramo pač :) Tako si človek lažje ustvari mnenje, mogoče razmisli o čem na drugačen način, mogoče celo spremeni mnenje…

Zelenjava iz trgovine se zna hecno obnašat, tako da čudežno dolgo ostane enakega videza, hehe
Ali pa žemlja, okameni in je lahko za okras naslednjih sto let.
Ampak po moje ni nujno, da je to v čisto vseh primerih slab znak. Paradjz je verjetno premazan s snovjo proti gnitju, kar verjetno ni najbolj zdravo, kruh se verjetno izsuši, pa je to naravno… Morali bi imeti več znanja s tega področja, da bi lahko sklepali.
To je tako, kot nekdo čisto ponori, ker so na škatli napisani 3 E-ji, pa je eden od njih sol, eden citronka, eden pa barvilo iz rdeče pese.
To hočem povedati v vseh teh sporočilih, da ni treba da smo ovce ne na eno ne na drugo stran.
nisem ravno kompetentna , kaj vse dajejo na v hrano …ampak je pa zanimivo če bi vprašala kakšnega pa rečmo študenta al pa celo dijaka o predelavi zelenjave , skladiščenja …ja agroživilca …dobiš zelo zanimive odgovore ..
jp veliko je kemije v teh premazih pa tako dalje …
in pač kmečka logika, če doma prideluješ hrano na način kot so jo gojili naši dedki pa babice …ja , zelenjava in sadje se drugače obnaša …pač naravni procesi med njimi spada tudi gnitje Big smile.
skratka jaz sem skeptik glede teh zadev ..pa razno razni premazi …pa obsevanja da ne poganja krompir , pa česen pa tako dalje ….
Kruh brez aditivov se posuši ….in zanimivo tud poleti , ko ta kupljen postane poc ..zaradi aditiva …
Kot si rekla pečeš kruh …potem to dobro veš.Wink
je totalno drugačenBig smile.
drugače pa …je fajn ,da je človek informiran.
sem se pa večkrat spraševala …ko vidim kakšno reklamo za pa rečmo kakšen super truper jogurt , pa margarino ….ko rečejo če niste zadovoljni če ne bo učinka vam povrnemo denar .
Me zanima kater bog nam bo vrnil denar Big smile!!!!!!??????
Lepo je če deliš