Reply To: Ali je McDonalds zdrava hrana?

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana Ali je McDonalds zdrava hrana? Reply To: Ali je McDonalds zdrava hrana?

#30545
TinaP
Član

To za tiste jogurte za boljše kakanje povrnejo denar :) Če ne kakaš po njih, al kaj, ne razumem, kaj pomeni, če niste zadovoljni vam povrnemo denar.

Tudi meni je že padlo na pamet, če bi kupila ta jogurt recimo in bi nesla prazne lončke z računom v trgovino, IZ ČISTEGA FIRBCA, da vidim kaj bi se zgodilo. Oprostite, nisem kakala, želim da mi vrnete denar Tongue
Ok, morala bi bit res patetična, da bi imela čas za kaj takega.
Ampak to, kar je v reklamah, dejansko vidiš tudi v vozičkih na blagajni. Jaz dam Anki včasih par eur in gre lahko sama v trgovino in si kupi karkoli hoče. Ponavadi je nekaj, kar se ful reklamira, odpre in proba in vrže v smeti, ker ni za jest, včasih je tako sladko, da kar peče ali ima okus po nečem čudnem…
Všeč mi je, da sama ve, kaj je umetno. Če bi ji jaz rekla, itak ne bi imelo učinka.
Se pa spomnim, kako malo sladkarij je bilo, ko smo bili mi majhni, ni bilo veliko za izbirati v trgovini. če bi mi takrat nekdo pokazal vse to, kar je danes samoumevno.
Jaz sem šla pri 19 v London in sme ostala skoraj 1 leto. To je bilo pred 20 leti. Skoraj me je kap, ko sme prišla v supermarket. Pri nas je bil samo navaden čips, tam pa so jih imeli vsaj deset okusov več kot jih je danes pri nas. Pa vse drugo. Skratka, ne bom nikoli pozabila. Zredila sem se tako hitro, da medtem ko so se kavbojke prale, mi niso bile več prav ko so bile suhe.
Ko sem prišla nazaj in ni bilo več mamljive umetne hrane, se mi je teža v nekaj mesecih vrnila na staro.
Lepo je če deliš