Odgovori na: Zavestna smrt, bolečina telesa

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Zavestna smrt, bolečina telesa Odgovori na: Zavestna smrt, bolečina telesa

sveti janko
Participant

V zadnjih par dnevih sem bila priča – bolan človek in bolnice – ,,čakanje na smrt,, in doziranje umirjeval in protibolečinskih zdravil. Cela zadeva mi je obrnila na glavo razumevanja besede ZDRAVILO iz medicinskega pogleda. Istočasno se mi je pojavilo vprašanje na zavestnost smrti. Moj občutek je, da nekje v nas obstaja ,,program,, ki omogoča zavestno smrt in da je to dejansko nekaj, ki je potrebno, da se zgodi. Če bi dala primerjavo – ali se rodiš s carskim ali klasično ,,skozi,,. Razlika za mater in za otroka skupaj. Isto je ta zadeva s umiranjem. Nekako da ali je prisotna komunikacija/povezava s zunanjim svetom in notranjim svetom ali ni. Ne govorim o besedah ali gestih. Bolečina – hm, kaj to dejansko je ? snowcat

Lepo je če deliš

<ul class=”the_champ_sharing_ul”>
<li class=”theChampSharingRound”>

<li class=”theChampSharingRound”>ta ideja niti meni niti ni tako čudna.

• npr. celica, ko se “rodi”, že ima ob svojem rojstvu  v programu tudi že svojo “smrt”. za to dejanje ima tudi že pripravljeno energijo za svojo razgradnjo. nič takega… ampak, celica, ki umre po svojem programu, za seboj tudi počisti. apoptoza se reče temu  procesu. kar je fascinantno pa je, da celica, ki umre po svojem programu, za seboj ne pušča vnetjat začetka pizdarij. pač… naredila sem svoje, predala nalogo naprej mlajšim…
  • no, za razliko od celic, ki umrejo prej, kot so imele v svojem programu ob rojstvu, pa se po medicinsko nekroza. in nekroza pa je tisto, kar dela nered, zmedo, paniko… po naših fizičnih telesih… tuki seweda ni omenjenih nič od kemičnih spojim raznih hormonov, ki so se skomponirali ob naših trawmah in so uskladiščeni po celicah v vseh segmentih naših fizičnih teles, s katerimi se identificiramo.
  • da ne zabluzim…
  • ampak… ja… bolečina verjamem, da ima tuki neko nalogo. kakšno? jebi ga… upraši rajš za cifre na lotto.
  • torej… bolečina je, ki se je ne da negirat. loh se tut verjame, da ima neko sporočilo… ampak kakšno?

no, pa smo spet tam, hahahhahahahaha

samo btw… izpostavlja in hvali in tolaži matere…

sej… z  vsem dolžnim spoštovanjem… ampak zwezda večera  pomoje ni mama, ampak tisto malo nedolžno, čisto sluzasto cmerajoče nebogljeno bitje… z vsemi potenciali… dokler mu jih lastna mama v prvi vrsti ne omeji in ga kopi pejsta po najboljših močeh v swojo repliko.

pri porodu se čist preweč

<ul class=”the_champ_sharing_ul”>

MA JEBI GA… VIDIM, DA JE IZPADLO NEKI ČIST DRGAČ, KOT SEM PISAL… TKO JE TO, ČE ČLOUK DELA BREZ SODELOWANJA BELE MIŠKE.

Lepo je če deliš