Odgovori na: Srčna in možganska kap

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Srčna in možganska kap Odgovori na: Srčna in možganska kap

#62946
KIP
Participant

Hvala g. Sveti Janko…vsakega nasveta sem vesela. Akupunkturo poznam dobro, sem hodila v tkm v mb dve leti..dejansko sem bila ko sem hodila nazadnje na terapije pod velikim stresom ( domači so bili zeli skeptični in nergali da mečem vstran denar, pa še umirajoča babica mojega partnerja..skratka nisme se mogla najbolj sprostiti pri dr. ) …iglice so mi bile preagresivne , preveč sem vse čutila, enkrat me je začelo tako pečti v glavi, da sem mislila da vom omedlela, no od takrat sva imela potem bolj samo masažo, ki pa ni bila taka kot jo Vidim na vašem prispevku..bolj masaža hrbta….

Z Eriko brajnik sva se slišali po telefonu, in svetovala mi je po mailu, ker sem bil prešibka za pot ….mislim da takrat še ni imela oligolementov….ali pač ne vem….

Hočete reči da sem si lahko s temi probiotiki naškodila? Kakšno mnenje pa imate o tem mešanem probiotiku, z encimi, ki ga svetuje tadej?

Torej alergije so res zagonetne. Dejansko nekih hudih reakcij trenutno nimam, kot anafilaksija, je pa res da imam strogo dieto, pretežnopaleo, brez mnogih alergenov….amoak najbrž imam tudi številne intolerance….pa ne vem več kam naj se obrnem če se sploh naj kam.
Pdlagi hodila k lokalnemu homeopatu, po izobrazbi je sicer živinozdravnik , in mi je mešal koktejle teh sredstev, in sem pristala najprej na urgenci ( imela sem nek odpor domarzena, pa mi ga je vseeno dal…češ da še dojenčki to prenesejo) ..no na srečo ni bil infarkt, čeprav so bili simptomi podobni. …in eno uro so mi merili tlak na obeh rokah…tako da tudi homeopatija ni tako nedolžna. Po treh mesecih sem pristala v bolnici…podhranjenost, malabsorbcija…morda bi tudi brez njega ampak abstinenco od mojih drugih čajev , kamilice, melise…mi je še bolj razumel črevesje.

Torej danes prejela izvid mr glave…narejen sicer brez kontrasta, ampak hvala bogu ni nekih sprememb, torej upam da ms nimam.

Poznate koga ki dela to masažo po Ponzilu v slo?

Hvala

Lepo je če deliš