Odgovori na: Srčna in možganska kap

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Srčna in možganska kap Odgovori na: Srčna in možganska kap

#62941
KIP
Participant

Skratka , nič novega mi ni to prineslo, nobene nove rešitve. Da gre za izgorelost mi je bilo jasno že prej in dejansko so me ti rezultati samo dodatno vrgli iz tira, ker mi je ta tip ki posreduje te teste, naložil na začetku ogromno enih dopolnil, in ker sem mu že na začetku povedala da dopolnila slabo prenašam, in je po nekaj menjanih produktih končno uvidel da to ni prava pot .zame…..( vitex mi je npr čisto podrl menstr cikel, tesnoba se je povečala, po rodioli pa se mi je začelo še bolj vrteti) …je zdaj zaključil da naj si poiščem psihološko pomoč.

To bi me lahko spet sesulo, ampak me ni, ker pač vem da psihiatry ali nek t.i coatching kot ga on imenuje ni rešitev zame.
Žal je psč zdravje postalo velika tržna niša, in vsak bi rad bil strokovnjak, in ker jim manjka znanja je to najbolj priptaven nasvet..imate psihološke težave.

No, zato sem se obrnila nate Tadej, ker vem da imaš vedno kak do er nasvet na zalogi.
Torej glede prvega produkta zna bit problem, zaradi mojih alergij( maca in tista goba me skrbita)
Probiotike sem jemala skoraj dve leti, v bistvu se je razdražljivo črevesje začelo po enem letu jemanja. Sem pa jemala te od erike brajnik, kjer je manj sevov.

Zdaj jih jemljem en teden na mesec. Torej ta tip ki sem ga prej omenila mi je danes napisla, da norda bi res morala počistit črevesje, ampak bi baje to sprožilo velikoim off..in s tem še več simptomov.

Kaj meniš, ali lahko tudi ta mešanica, ki mi jo ti predlagaš sproži kaj podobnega..torej poslabšanje?

Lepo je če deliš