Odgovori na: Srčna in možganska kap

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Srčna in možganska kap Odgovori na: Srčna in možganska kap

#62938
tadej pretner
Moderator

tretje leto se borim z izgorelostjo. Pridelala sem si tudi razdražljivo črevesje, in vneto sluznico sicer baje minimalno, a so težave kar velike. Vsaj nekaj ur na dan mi je slabo in me boli cel abdomen. Kis se izločila že dve leti nazaj, ker sem sumila kandido. Vendar pa se bojim da si s tem delam škodo, ker sumim na premalo kisline. Kaj meniš?

1. V črevesju je 70% imunskih celic, zato je osnova zdravja. Zrihtaš ga lahko s temle: https://www.eubiosa.si/izdelki/multi-em-ferment.html
Za poškodovano sluznico je pa sirup Salutosil (ga boš že našla na netu). Nimam pojma, kako je s tvojo kislino, a simptomi premalo želočne kisline so zaprtje, napenjanje trebuha, prdenje, kolcanje pa tudi pekoč občutek v želodcu, zaradi katerega res marsikdo misli, da ima kisline preveč. Nujno moraš ugotoviti, kako je s tem. Da se ogneš neprijetnim pregledom pri uradni medicini, pojdi na pregled raje semle; https://studioank.com

Zadnje čase pa imam povečano težave z srcem ( tlak , ki ke zadnja tri leta prenizek mi ponoči tako nabije, da me zbudi, rokemravljinčijo , slabost) . Holesterol b.p..oz malo prenizek, tlak v ambulanti nizek, oz malo višji kot doma, vemdar še vedno nizek. Zadnji mesec me pospešeno pika tudi v glavi, zato se, precej zaskrbljena. V tor opravila mr glave, izvid čakam.

če imaš še kak nasvet glede te moje situacije, izgorelost, ožilje ti bom zelo hvaležna.

Če imaš holesterola manj, kot je normalno in hkrati težave z ožiljem, je skoraj ziher, da ti jetra proizvajajo premalo digestivnega encima. Jetra sicer podpirajo delovanje srca, tako da ni čudno, da imaš težave tudi s srcem. Če ne zaupaš kisu in figam, lahko za čiščenje ožilja vzameš Blockbuster.

ZAčni povezano dihati!

Lepo je če deliš