Odgovori na: Sal Rachele

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Sal Rachele Odgovori na: Sal Rachele

#62919
glas
Participant

Najbolj od vsega pa me je zmotilo to kanaliziranje z Ustanovitelji. Verjamem, da so nekatera bitja tega zmožna in so aktivna na tem področju, njegov pristop pa me je popolnoma odvrnil. Kot prej povedano, govoril je o informacijah, ki so pobrane od drugih (vendar niso najbolj razširjene oz. popularne), med kanaliziranjem so ga očitno zmotili številni dejavniki

Sal kanalizira na način zavestne transmisije, kar pomeni, da je on kot oseba prisoten in zavesten kanaliziranja, saj jih zavestno telepatsko sprejema in tudi sam izgovarja..  Kar pomeni, da je zavesten tudi vsega kar se dogaja v prostoru, lahko po potrebi tudi izstopi “iz kanala” in se nato tudi premakne nazaj vanj, brez da prekinja proces..  Pri Basharju je recimo drugače, saj oseba, ki jih kanalizira, prepusti svoje telo, da bitja govorijo skozi njega, zato pa Darryl Anka po koncu “prenosa” vedno vpraša “Kako je bilo?”, ker sam ni bil prisoten in zavesten informacij, ki so šle skozi njega..

Drugače pri Salu včasih tudi sam čutim, da določene informacije, ki jih je že prej prejel, jih pove na način da jih le ponovi (jih mogoče ne skanalizira na novo v tistem, trenutku), v kanalu pa se naravna le na kake trenutne zadeve in tudi na množico ljudi v sobi in skanalizira kar je potrebno še za njih..

Bo pa kmalu zopet en tak dogodek:

https://duhovnost.eu/dogodki/sal-rachele-vecer-z-ustanovitelji-spremembe-na-zemlji/

 

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”