Odgovori na: hranjenje s prano

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast hranjenje s prano Odgovori na: hranjenje s prano

#62691
Potočnik
Participant

S solarno jogo imam zelo lepo izkušnjo. Najprej sem prebral dostopno o Maneku, ki mi je bil prepričljiv in sem mu verjel. No, še vedno mu verjamem in mislim, da je poseben, zanimiv in verodostojen človek.
Po njegovem načinu sem prišel do nekje med 30 in 35 minut dnevno. Ne spomnim se več točno, ker je ene dve leti kar sem nehal. Potem so nastopile določene ovire. Nekaj časa sem bil drugje, kjer ni bilo pogojev, potem je bilo poleti potrebno zelo zgodaj vstajati, živim v dolini in je bilo treba vsako jutro na hrib itd…da vas ne morim in sem nehal.
Zdaj, ko se ob vzhodu sonca znajdem buden na pravem mestu, z radostjo gledam sonce nekaj minut in povrnejo se tisti fini občutki.
Pri nas v Pomurju so težave s terminom pred sončnim zahodom. Ozračje je v poletnem času tedaj precej zasičeno in je to ovira. Zjutraj je ok, vendar rad spom do 6. Sedme ure, potem je že prepozno.
Potrdim lahko večino dobrih učinkov.
Kdor ima zjutraj možnost recimo stopit na balkon in gledat sonce ob vzhodu mu priporočam to izkušnjo. Seveda tudi vsakemu drugemu, ker ovir ni. Naredimo si jih sami.
Zdajšnje obdobje je odlično. Jutra so kristalno jasna, sonce vzide malo po polsedmi.
Jutri zjutraj spet stopim na hrib.
Treba pa se je na to doživetje pripravit. Nič dvomit, sprejet in uživat.

Lepo je če deliš