Odgovori na: Nova Doba

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Nova Doba Odgovori na: Nova Doba

#62682
Potočnik
Participant

Dopoldne nisem do kraja prebral tvojega prispevka.
Praviš, da ne poznam mehanizmov vesolja in sebe.res je, šele zadnja leta se trudim bolj poglobljeno spoznati eno in drugo. In je težko zavračat zakoreninjeno in sprejemat drugačne poglede. Ampak se splača prebiti led in potem gre z vsakim dnem vse bolje in bolje v vseh pogledih.
Torej, da ne poznam, to ravno ne drži, da pa še preslabo, to pa bi držalo. Ker imam željo iti globoko v zajčjo luknjo,kot je lepo rekel tisti simpatični fantek s košarkaško žogo v filmu Koji to k. mi sploh vemo.
Ne, ne mislim da me okolica ogroža. Ne bojim se iti okoli, ne vem kje si to pobral. Če pa hudournik dre s planine, pa brez razloga tudi ne stopim vanj. Sem pa v najstrašnejši nevihtni noči prečil podivjan hudournik. Ker sem verjel, da ga bom uspel preiti, se mi ni nič zgodilo.
In preteklost me ne zanima in prihodnosti se ne bojim. Tako se skušam ravnati.
V bistvu ne preživljam življenja na zofi, čipsa sploh ne jem, večino hrane si oridelam sam, trenutno pa najboljša hrana raste kar na travniku in na obronkih gozdov lepega sveta, ki me obdaja. Nobene depresive ne čutim in uživam v življenju.
Žal mnogi te sreče nimajo. Marsikaj jim greni življenje, a bodo morali iti skozi trpljenje, ki jim je določeno.
Da pa je obroben problem brez števila mrtvih, pohabljenih, polomljenih, psihično strtih ljudi kot posledica terorizma je pa neokusno mnenje. Pa ti ne odrekam pravice do tvojega mnenja.
Rekel boš, da so vsi ti reveži pač sami krivi, ker so priklicali bedastega terorista v svoje življenje. Niso krivi, dragi moj razsvetljenec. S takim stališčem jih grdo žališ.

Lepo je če deliš