Odgovori na: Sal Rachele

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Sal Rachele Odgovori na: Sal Rachele

#62662
Potočnik
Participant

Sem malo prebral o tej njegovi metodi. Sicer nimam kaj dosti znanj o psihoanalizi i morda se motim. Ampak se mi zdi, da je to psihoanaliza, le da pogleda še malo bolj nazaj, v prejšnja življenja. Ostale stvari, ljubezen do vsega, sprejemanje sebe takšnega kot si…., to pa je pobrano od tu in tam. Kreatorji so pri njem drugačni, niso inkarnirani v ljudi, oni so soustvarjali človekov dnk in tako naprej. Sal in še ene 25 takih, je pa kanal, s katerim so vzpostavili kontakt z nami. Z njimi se je srečal in jih videl v neki modri svetlobi in tako naprej. Sal vmes govori, naj ne verjamemo pravljicam.
Kako pa naj vemo, da to ni pravljica? Morda res ni, ampak moj omejeni um mi pravi, da je vse skupaj precej podobno pravljici.

Potem so tu temne sile, farmacija, razni lobiji, sal pa ima odgovore na vse te reči. Pravi, da je skoraj vse pravilno napovedal, ampak te kaotične stvari so enako napovedali mnogi. Zmotil pa se je glede madam Hillary. Hvala bogu, ker bi nam ona zakuhala svetovno vojno.

Ne verjamem pa, da se v dveh dneh lahko naučiš biti terapevt po tej metodi. Za ušivih 240 evrov. In imaš certifikat, da si usposobljen pomagati ljudem, ki imajo velike težave. Recimo zlorabljeni ljudje.
Zanima pa me, ali taki učitelji plačujejo davki na dohodke, ki jih tu ustvarijo. Da imamo vsaj nekaj od tega. Ker obiskovalcem takih tečajev se jaz ne bi dal zdraviti.
Morda se motim, ampak to je precej neresno.

Lepo je če deliš