Odgovori na: Šamanizem

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Šamanizem Odgovori na: Šamanizem

horus
Participant

Dokaj mučno mi deluje vse skupaj ob ogledu videa – pravzaprav sebe ne bi najbrž izpostavil tej tehniki medicine vsej moji radovednosti navkljub. Morda zato, ker sem preveč “civiliziran”, da bi sprejel to tehniko in preizkusil na sebi. Pač živim trenutno v tem okolju, kjer pač sem in se moram temu prilagajati – čeprav bi rajši odšel za vedno nekam v divjino. Konec koncev so mi živali ljubše od ljudi, so tako naravne – ljudje pa preveč umetni in zakomplicirani v svoji ozki zavesti, tako zelo ne – svobodni, žal. In moram tako rekoč na skrivaj delovati, početi tisto, kar me privlači neznansko – uravnovešanje energij s pomočjo svojega Duha, zavesti, biti nekakšen transformer, lahko čutim mravljince, ki mi gredo skozi prste leve roke navzgor v telo ( slaba energija, najbrž ) in po drugi strani prečiščena preko desnice oddana v prostor in čas. Vendar to počenjam že avtomatično, se pač privadiš in sprijazniš s celo zadevo. Navsezadnje je Božanska Svetloba tisto edino kar pri meni šteje – vse ostalo je pritlehno in obrobnega pomena. Čas stoji v neki točki in se mi poraja občutek absolutnega, kakor da hote sam s svojo energijo Namere  vzdržujem to točko časa v absolutnem mirovanju. In zamižim – in spet preblisk Svetlobe v mojih zaprtih očeh, kar se zgodi hipno. In tako naprej, znova in znova občutek, ki mi ga daje Božanska Svetloba – občutek Božanskosti. Kaj pa Nirvana ? Lahko pripravim svoje telo do stanja nirvane, ko mi polzijo čustvene solze celih 20min – a sem se vprašal : kaj mi bo nirvana, če Tebe ne bo tam ? in sem se vrnil. Za nagrado lahko dosežem to extazo kadarkoli brez kakšnih dodatkov ali psiho – aditivov. Lahko bi spisal o tem celo knjigo, še bolje, da bi kdo spisal knjigo o tej temi – ne vem pa, ali je sploh še ostalo kaj zanimanja za to med človeštvom, ki trenutno obstaja na Zemlji, da bi to kdor koli še bral ?

Lepo je če deliš