Odgovori na: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Odgovori na: 2012 –>

#62586
Filius Dei
Participant

Kaj je življenje? Ob rojstvu se še naprej rojevamo (razvijamo, učimo, duhovno prebujamo) in hkrati umiramo, zapuščamo staro … “Staro je minilo, glejte nastalo je novo” (2 Kor)

Pri tem opisu iz Ra materiala mi je bilo zanimivo to da je bilo večkrat poudarjeno ,da ne more zavest ostati v istem telesu ampak da more it skozi proces “smrti”, in potem dobi ustreznejše “višje vibracijsko” telo. Zavedati se je treba tudi da je ta material star prek 30 let,in je bil ustrezen za tisti čas in prostor.

Verjetno misliš to:

63.20 Questioner: OK. Now as this transition continues into fourth-density activation, in order to inhabit this fourth-density sphere it will be necessary for all third-density physical bodies to go through the process which we refer to as death. Is this correct?
Ra: I am Ra. This is correct.

Ko sem pred kratkim prebral Ra material, sem razumel, da je po smrti proces med utelešenji (pregled, okrevanje, načrtovanje), nato sledi ponovno utelešenje. Vse to traja določen cikel, na koncu pa je žetev (harvest). Ob žetvi je možen prehod v telo višjih vibracij. Drugače velja za popotnike (Wanderers) , ki so prišli iz višjih gostot …

Po žetvi morajo tisti, ki ostanejo v 3. gostoti, prenehati prebivati na planetu, da lahko planet in prebivalstvo preide v 4. gostoto.

Lepo je če deliš