Odgovori na: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Odgovori na: 2012 –>

Anonimnež
Nedejavno

Koliko jaz poznam procese, ki so v teku.. 3D je v transformaciji v 4D ja, ampak to kar je že sedaj 4D je pa v transformaciji v 5D.. 6D je tudi že na Zemlji ampak res mini odstotek.. za višje nima smisla govoriti sploh.. 4D sam dojemam kot brezčasje, enost vseh bitij, eko samooskrbne skupnosti, raj na Zemlji.. In po mojih izkušnjah je treba iti skozi smrt komaj na meji iz 4D v 5D ali nato še globje, ko je treba iti skozi izničenje samo.. ko moraš preiti v neobstoj, kar je najgroznejša izkušnja kar jih je, čeprav pa poznam nekoga, ki mi je rekel da mu je bila pa to najbolj ekstratična izkušnja kar jih je.. tako da.. Ko pa greš enkrat skozi to, pa smrt postane zavedno del tebe ali tudi hodiš skozi ta proces dnevno.. Od tukaj naprej si bolj in bolj živ in bolj in bolj mrtev hkrati.. poziciji Nič / Vse se izmenjujeta in obe stanji naravno prehajata skozi tebe.. Samo najprej moraš iti v obe skrajnosti do konca, da se to lahko nato dogaja..

Lepo je če deliš
Kot sem bral razlago dimenzij v Ra materialu je ravno tle razlika kot je ozelot omenjal,tam  je mišljeno 4D kot 5D v teh novejši tekstih ,sicer so to pač samo neke oznake
glede samega občutenja niča ga sam tudi doživljam kot čisto radost ,svobodo prav evforično vzdušje,čeprav enkrat se mi je tudi zgodilo,ko je bil  um popolnoma miren (sklopljen) da je bilo doživetje popolnoma brez vseh občutkov samo praznina,tema.
So pa vse to dogaja spontano ,brez nadzora

Lepo je če deliš
1 uporabnik se je zahvalil avtorju.