Odgovori na: Sam svoj terapevt?

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Sam svoj terapevt? Odgovori na: Sam svoj terapevt?

#62546
ozelot
Participant

Jest sem trenutno bolj odzemljen bi lahko temu reku. V usodo ne verjamem lih. Zadnč sem enga guruja poslušal ki je rekel da je zelo majhen odstotek ljudi ki so patološko bolni ostalo je vse iz glave. To da nekaj izhaja iz zunanjih dejavnikov mi ni sprejemljivo saj se človeku nič ne zgodi ampak sam dogaja. Če gledamo da svet brez časa tudi geni kar naenkrat nimajo smisla saj se rodiš istočasno kot vsi tvoji predniki do prve celice v morju.

To da človek rabi pozornost ali pa občutek povezanosti je jasno. Bolniki nasploh. Če pogledaš otroka ki je bolan kako išče pozornost in z odraslimi ljudmi ni nič drugače kar vidim po sebi kaj se mi dogaja ob različnih simptomih rabim različno obliko pozornosti. Če te nihče nima zamar zboliš ali fizično ali duševno ali pa finančno,…v glavnem v vsakem primeru te bo nekdo imel v pozornosti. Drugače umreš.

Bruno Groening je rekel da če nekdo pravi zase da je veren in ima probleme je navaden lažnivec ker po njegovem to dvoje skupaj ne gre. Jest mislim podobno da ko se ceniš, ko se zaveš da si vreden, ljubljen, da maš podporo celega vesolja v vsem kar želiš potem te bolezen ne more premagati ali sploh ovirati saj jo odpraviš z lahkoto. Dokler misliš da si le genetski promašaj potem je pa jeba.

Mi je rekel zdravilec Omejc da bo prišel čas ko bo bolezen sramota.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

1 uporabnik se je zahvalil avtorju.