Odgovori na: Sam svoj terapevt?

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Sam svoj terapevt? Odgovori na: Sam svoj terapevt?

#62542
tadej pretner
Moderator

Edini vzrok zakaj človek zboli je pomanjkanje pozornosti oziroma povečana potreba po pozornosti.

????????????
Nekateri vzroki so karmični/izhajajo iz linije usode/genetski, nekateri izhajajo iz zunanjih dejavnikov, na katere ne moremo kaj prida vplivati (konec koncev spet usoda), nekateri pa iz tenzij, ki iz telesa izrivajo zavestnost.

Edini vzrok zakaj ne ozdravi je pa ker misli da ne zasluži, da ni vreden ozdravitve in zdravja.

Lahko tole podrobneje razložiš? Nisem zadost brihten da bi dojel, kaj s tem misliš.

Se pa sprašujem že 15 ur kaj je bilo prej vzrok ali posledica glede na to da je samo trenutek in linearnega časa ni. Najbrž posledica ne potrebuje vzroka. Vzrok potrebuje človeška pamet da si razlaga zakaj je do nečesa prišlo.

Veš kako si jaz predstavljam – lej, v glavi imaš recimo eno idejo. Ampak če je ne poskusiš izvesti, ne moreš vedeti, če bo vse skupaj funkcioniralo. Običajno prihaja torej do določene diference med idejo in praktično izvedbo, iz cele zgodbe pa se kaj naučiš.
In ker velja zakon kakor zgoraj, tako spodaj, bi moralo biti tko tudi na globalni ravni. Matrica realnosti/usode naših življenj so s strani univerzalne zavesti vnaprej zamišljeni. A ker smo tudi mi del te zavesti in smo – nekateri bolj, nekateri manj zavesten/aktiven faktor v vsem skupaj, potem (lahko) pride do določenih odmikov, pri katerih ima prste vmes naša svobodna volja, ki se skupaj z individualno zavestnostjo tudi razvija (uči). Če bi bilo vse zabetonirano vnaprej določeno, vse skupaj ne bi imelo smisla in ne bi mogli govoriti o evolutivnih principih, ki prevladujejo v vesolju.

Lepo je če deliš