Odgovori na: Sam svoj terapevt?
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Sam svoj terapevt? › Odgovori na: Sam svoj terapevt?
Ideja, da tečem pol ure mi je bila totalno čudna in brez veze….. prejšnji teden se pogovarjam s enim, ki teče maraton. Rečem isto ,, ma kaj ti delaš, kadar treniraš, saj to je minimum ura cca , ne ? ,, Ja, da pač pade v svoj svet in da čas kar leti. In v tem trenutku sem poštekala, da jaz dejansko hodim na sprehod s psom po 1 uro in nimam prav nobenih težav s tem. Kaj je torej fora ? Usmerjenost na rezultate. Pot mora imeti pomen in nekaj oprijemljivega. Drugače je brez veze. To je način razmišljanja, to je struktura, ki je privzgojena in precizno vzdrževana, zaželena v današnjem času.
Jaz sem pred ene 20let nazaj odkril, da če grem hodit, se mi vse odpre in spravi v pretok (predvsem so se mi v glavi odprl miselni toki, ki jih drugače prej še nisem imel).. In nato kasneje počai začel živeti na način da sem vsaj par ur na dan hodil.. Ko sem včasih gledal ljudi, ki rabijo psa za izgovor, da jih ta spravi na kratek sprehod, mi je bilo to zelo smešno, saj njihova notranja potreba je vbistvu, da bi sprehodili sebe Podobno sem opažal pri kadilcih.. ki rabijo izgovor, ker pač morajo na cigaret..
In ni je stvari, ki je sprehod ne bi znal rešiti, ker je kot da bi ti sprehod odpiral nova obzorja, vesolja in svetove.. Če se le znaš še in še odpirati in prepuščati na teh dnevnih izletih..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”