Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62517
tadej pretner
Moderator

Sicer ne vem kaj ima to kar bom napisala veze s to temo , pa vendar ..meni še vedno ni jasno čemu sem imela tolikokrat sanje kot otrok ..da stečem v dnevno sobo , odprem balkonska vrata in se poženem skozi okno. Padam in padam …ampak nikoli se nisem dotaknila tal , vedno sem se prej zbudila.

V fazi sanjanja astralno telo, skupaj z večjim delom zavestnosti zapusti fizično telo, zato so občutki/doživljanje letenja v fazi sanjanja razmeroma pogosti. Se pa pogostokrat navezujejo na stvari, ki jih v lajfu tudi sicer rad počneš. En moj frend ima recimo blazno rad pivo. Enkrat sva se pogovarjala o sanjanju in tudi on mi je rekel, da pogostokrat sanja, da leti. Povedal je, da je nazadnje sanjal, da ima na vsako nogo pritrjeno gajbo piva in ti dve gajbi sta mu v sanjah predstavljali nekakšen pogon za letenje ;o) (tole si nisem izmislil, res je povedal, da je to sanjal ;o) )

Lepo je če deliš