Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62434
ozelot
Participant

Sploh ni nujno…tako si samo razlagaš. Planeti kažejo kdaj je zemlja taprava za sajenje saj z buljenjem v prst tega ne moreš razbrati.Včasih ko še ni bilo koledarjev so si ljudje pomagali s planeti pa ponoči ko ni bilo ure s zvezdami ravno tako so uporabljali sonce…pa za določanje smeri neba isto. No in tako so vedeli kdaj je čas za kaj potem ko so se sčasoma naučili brati znake v naravi ki so bili stalni vsako leto. Če bi gledali v zemljo ki nikoli ni enaka potem nebi nikoli vedeli kdaj je spet tisti čas kot lani. S setvenimi koledarji je pa tako da na vsakemu piše drugače.

Postavitev planetov je prav tako kot prst in seme del fizične realnosti posameznika….vse skupaj pa je osnovano in zgrajeno iz njegovih prepričanj.

Če smo bolj natančni je v “tvoji” realnosti tako kot ti verjameš v moji pa tako kot verjamem jest vključno z podzavestnimi prepričanji. Pa da ne bo pomote midva živiva vsak v svoji paralelni realnosti. Tako kot vsi vsak v svoji.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem