Odgovori na: Nova Doba

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Nova Doba Odgovori na: Nova Doba

#62421
glas
Participant

Kako to veš, da si, ko je konec fizičnega življenja, da ti takrat več nič ni jasno, oziroma si zgubljen. Za tako trditev moraš imet neko izkušnjo.

Nisem želel tega tipa strahov razpihovati, saj kar sem zgoraj govoril je čisto druga tematika..   Ampak če si že izpostavil na ta promil prisotnega (izmed vse ostale celote), lahko pač povem, da ni nujno sploh, da se počutiš izgubljen, lahko si tudi zelo hitro “najden”, kar pa seveda ni nujno najboljša varianta zate, saj najdejo te vedno bitja, ki ustrežejo tvoji potrebi, če se ne želiš soočiti se z osnovnimi občutki izgubljenosti..  Ker do lastnega neskončnega vira prideš le če grez skozi popolno razblinjenje, popolno nič (ateistična smrt), šele za tem si lahko vse..   Je pa skoraj nemogoče iti skozi proces smrti in biti neizgubljen, če neozaveščeno odživiš svoje življenje, nato pa naenkrat pristaneš v realnosti, ki ti je popolnoma tuja..   to ne velja samo za nedhovne ljudi, lahko da je “duhovnih” še več v zmoti kot “neduhovnih”..  Če zaupaš, da se boš znašel, ne bo zato nihče drug rabil poskrbeti zate in te popeljati vnadomestno realnost in te pomiriti..

Mogoče se zdaj sprašuješ: “Pa kaj ta sploh govori? Saj po smrti je itak vse jasno!”  In ja prav bereš in res vse to mislim in govorim, da tudi po smrti ni vse instantno kristalno jasno, da je še vedno na tebi vse ali boš ostal v samem Sebi ali ne..  Veliko je matric, lahko pristaneš na različnih ravneh astrala, v raznoraznih matricah, ki odgovarjajo stanju bivanja, ki je skoraj isto temu v katerem si bival za časa 3D bivanja..   imaš tudi mnogo umetno ustvarjenih matric raznih nadbitij, ki te lahko pospremijo v lažno svetlobo in te takoj pomirijo, samo da se ti ne bi počutil izgubljen..  Skoraj podobno kot je to tukaj..

Ja moje izkušnje me pa na dnevni bazi vodijo tja in nazaj.. Vseeno pa sem se naučil, da med temi prehodi obdržim svoje telo, saj sem prišel govorit o temu in ker je to del mojega življenskega namena, ne bi bil smisel, da zapustim fizično telo trajno..   Torej ker lahko prehajam čez to magično mejo (včasih bolj, včasim manj lahkotno),  lahko za tem tudi govorim o izkušnji..,   dobro predvesem pa uporabljam te zadeve ali vedenja, da jih uporabljam predvsem za druge bolj pomembne informacije, ki jih kdaj predajam..  Saj kaj se dogaja po smrti ni nujno da veliko ljudi zanima, niti teh informacij ne znajo uporabiti tukaj za dobro in v koristnost življenja na Zemlji..

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

1 uporabnik se je zahvalil avtorju.