Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62387
snowcat :)
Participant

Osnovna gibalna sila/cilj/motivacija narave/vesolja je ravnovesje. Vesolje na vseh ravneh in dimenzijah je dualno – torej obstaja plus in minus, tema in svetloba, manifestirano in nemanifestirano, gor in dol …. Obstajajo mehanizmi človeku poznane/nepoznane, ki pa ,,služijo,, temu cilju. Človek ima sposobnost opazovanja (sedajnost). Ima sposobnost spomina (preteklost) in vizije (prihodnost). Zavestna/nezavestna pozornost (energija) in namera (smer) sta eni od teh mehanizmov, ki sta v delovanju. Zaradi zgoščenosti pa prihaja do časovnega zamika manifetiranega (odsev v ogledalu/različica). Za živa bitja je bolečina/nelagodje signal. Ta signal je popolnoma neoseben in se pojavi vsakič, kadar zato ima pogoje. Naš odziv (pozornost, namera) na ta signal je ističasno pogoj za nastanek novih pogojev/okoliščin. Moderni new age isto kot klasični nauki so pripadniki upora – torej vztrajanje v pogojih/okoliščinah dobi ploskanje. Asketizem je en tak primer. Torej vztrajnost/upor/zanikanje/bolečina. Umik/predaja je smatran kot slabotnost/strahopetsvo/duhovna nezrelost/…. in smo pri kolektivnem polju. Večina tistih, ki so preživeli koncentracijske kampe so živeli s občutkom krivde, da so preživeli…..

Da, človek si lahko kreira pogoje, ki ne zmore. Ki ga zlomijo. Odtujenost samega sebe od sebe vzdržuje samouničevalne mehanizme. Odtujenost samega od sebe vzdržuje našo neobčutljivost do delovanja univerzuma. Tako, da kadar je čas za se ustavit/zbežat, gremo naprej in evo okoliščina….. Zakaj pa smo odtujeni sami od sebe ? Hm, ….vsak ve/ne ve zase.

snowcat

Lepo je če deliš