Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62385
ozelot
Participant

Opisuješ izbiro človeka kako se bo odzval na okoliščine ne pa vpliv okoliščin na človeka. Ne gre se za nesprejemanje ampak za izbiro kako se odzvati.

Če pridejo poplave se odzoveš po potrebi. Lahko meditiraš dalje saj pravijo da meditacija pomaga mar ne? Pri vseh težavah sveta ljudje meditirajo ali molijo za izboljšanje. Če te ima voda odnest se umakneš kar je spet le odziv na okoliščine.

Kar se tiče vsemogočnega (ti si to besedo izpustil) in njegove skale sem že enkrat napisal na tem forumu da je vprašanje hinavsko ustvarjeno z umom um pa ne more razumeti besede vsemogočen in ga je v tem primeru nemogoče zadovoljit z odgovorom.

Ti si kuhar ki kuha mineštro. Za ta postopek rabiš sestavine, toploto in čas.(pozornost, misli in čustva) Ko je kuhana je v prenesenem pomenu okoliščina. Kdo je koga skuhal kuhar mineštro al mineštra kuharja. Kdo vpliva na koga?

Če ti je v zadovoljstvo preseganje ovir potem je to zate prava pot. Pravil ni in le navdušenje je pokazatelj kaj je pravo zate. Gledam une naked and afraid oddaje. vsi kandidati skoraj grejo tja zato da se bojo presegli in okrepili in mnogim uspe in so bogatejši na koncu. Isto je z postom in raznimi disciplinami. Imajo pač lahko zelo dober rezultat.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem